Laminaatti

Tarjoamme Asuntomessujen kunniaksi Timberwisen ja Parlan koko parkettivalikoimasta -20% alennuksen suositushinnasta. Tarjous koskee uusia tilauksia. Kampanja on voimassa 30.9.2020 asti.
Tuotetilaus tehtynä ja lasku maksettu 30.9.2020 mennessä

Kaunis ja kestävä laminaatti on suosittu lattiamateriaali. Olitpa sitten vaalean, tumman tai puunvärisen lattian ystävä, laminaattilattia sopii kaikenlaisiin koteihin ja sisustustyyleihin. Laminaatti ihastuttaa myös helppoudellaan – laminaattilattian asennus ja hoito on helppoa ja nopeaa. Romanoff Lattiat tarjoaa parhaat laminaattilattiat alan parhailta merkeiltä, tutustu ja tilaa mallipala.

Ei ole ihme, että laminaatti on todellinen kestosuosikki vuodesta toiseen! Tuotteen edullisuus, kestävyys ja lukuisat väri- ja kuosivaihtoehdot puhuvat puolestaan.

Laminaattilattia on kestävä valinta ja lattiat pysyvätkin hyvässä kunnossa lasten ja kotieläinten touhuista huolimatta. Laminaatit jaetaan käyttöluokkiin (KL) niiden kulutuskestävyyden perustella. Valikoimamme laminaatit ovat käyttöluokaltaan 31,32 tai 33 eli kestävät normaalikäytöstä aina kovaan ja erittäin kovaan käyttöön.

Löydät verkkokaupastamme todella laajan valikoiman laatulaminaatteja parhailla hinnoilla ja huippumerkeiltä. Näistä Pergo, Parador ja Meister vain esimerkkinä.

Myös värivalikoimat ovat kattavat aina vaaleasta harmaaseen ja tummasta luonnolliseen – näistä löytyy kotiinne varmasti se oikea lattia. Laminaattilattian tyylimahdollisuudet ovat nykyään myös mielenkiintoiset. Tykkäsitpä sitten yksi, kaksi- tai kolmisauvaisista, kalanruodoista, kuvioiduista, laattakuosista tai kivijäljitelmästä – löydät kaikki nämä verkkokaupastamme.