Vinyyli on helppohoitoinen ja kestävä lattiamateriaali, joka sopii kaikkiin koteihin ja erilaisiin tiloihin. Vinyylilattia loistaa monipuolisuudellaan – se on miellyttävän pehmeä, likaa hylkivä ja kestävä.

Vinyylilattioista löytyy runsaasti erilaisia värejä ja upeita kuoseja kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Romanoff Lattiat tarjoaa parhaat vinyylilattiat alan parhailta merkeiltä, tutustu ja tilaa mallipala.

Vinyylilattia – mainettaan parempi lattia!

Kestävä ja helppohoitoinen vinyylilattia on oiva valinta kovalle kulutukselle altistuviin kohteisiin, tästä esimerkkinä lapsi- ja lemmikkiperheet. Vinyyli on hyvä valinta myös sellaisiin kohteisiin ja pinnoille, jossa puhtaanapidon tulee olla vaivatonta ja helppoa.

On hyvä tietää, että osan vinyylilattioista voi asentaa vanhan lattian päälle, mikä säästää aikaa ja myös vaivaa. Kestävän taittoponttien ansiosta, asennustyö on myös helppoa. Useat vinyylilattiat soveltuvat asennettaviksi tiloihin, joissa on lattialämmitys. Vinyylilattia ei luista, kopise ja tuntuu myös lämpimältä jalan alla.

Tutustu myös Romanoff Lattioiden oman ELLETT-tuotemerkin kivikomposiittivinyyliin, joka on uusin tuoteinnovaatiomme!

Kivikomposiittivinyyli eroaa perinteisestä vinyylilattiasta siten, että runko on valmistettu nimensä mukaisesti erittäin kestävästä kivikomposiitista. Tämän takia ELLETT-kivikomposiittivinyyli elää huomattavasti vähemmän kuin perinteinen vinyyli. Tämän elämiseen liittyvän kehityksen takia on kivikomposiittiamme mahdollista asentaa laajemmin ilman liikuntasaumoja.

Toinen kivikomposiittivinyylin hieno tuoteinnovaatio on integroitu alusmateriaali. Kun valitset lattiaksi ELLETT-kivikomposiitin, sinun ei tarvitse ostaa erikseen alusmateriaalia, koska tämä on jo tuotteessa. Integroitu alusmateriaali nopeuttaa asentamista ja on myös edullinen vaihtoehto.

ELLETT-kivikomposiittivinyylien värivaihtoehtoja on tällä hetkellä yhdeksän erilaista. Tutustu ja tilaa mallipala!

Suodatin