fbpx

Palvelut

Outletissa paljon tuotteita Blackweek-hinnoin!
Kampanja on voimassa 17.-27.11.2023 ja koskee vain uusia tilauksia.

Romanoff Lattioiden palvelukonsepti on laajuudeltaan ainutlaatuinen, aina asennusta ja rahoitusta myöden. Kun valitset meidät kumppaniksi lattiaremonttiin, hoituu työ ammattitaidolla ja luotettavasti alusta loppuun. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman ensiluokkaisia lattiamateriaaleja ja hoidamme tarvittaessa myös suunnittelun, asennuksen, vanhan lattian purun ja joustavat rahoitusratkaisut. Kaikki tämä saman katon alta, budjettiasi ja aikatauluasi kunnioittaen. Konseptimme on kehitetty juuri Sinua varten, ota siis yhteyttä ja kerro minkälaista lattiaprojektia olet suunnittelemassa!

Lattiaremontti Romanoffin tapaan

Henkilökohtainen palvelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään lattian valinnassa ja remonttisuunnitelmissa. Teemme kotiisi yksilöllisen ehdotuksen, jossa huomioidaan toiveesi ja mikä tärkeintä, olemassa oleva budjetti sekä aikataulu. Ja kun haluat uniikin lattian – sellaisen, jota ei muualta löydy – toteutamme sen toiveittesi mukaisesti.

Ota yhteyttä

Materiaalit

Romanoff Lattioiden verkkokaupasta ja myymälästä löydät parketit, laminaatit, vinyylit, listat ja alusmateriaalit helposti. Laaja valikoimamme kattaa alan parhaat merkit kuten Meister, Parador, Timberwise, ELLETT, Kährs, Romanoff Collection, Tarkett, Karelia, Golvabia, Boen ja Republic.

Ota yhteyttä

Materiaalien kuljetus

Jätä kuljetus huoleksemme ja anna meidän kuljettaa ostamasi tuotteet antamaasi osoitteeseen lisämaksusta.

Ota yhteyttä

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme hoitaa luotettavasti ja ammattitaidolla vaativatkin kohteet yksityiskodeissa. Palveluun sisältyy lisämaksusta vanhojen lattiapintojen irrotus, poisvienti ja kierrätys sekä uusien lattiapintojen asennukset ja kunnostukset.

Ota yhteyttä

Vanhan lattian huolto

Vanhan parkettilattian hionta ja lakkaus saattaa toisinaan olla hyvä vaihtoehto kokonaan uuden lattian vaihtamiselle – anna meidän tehdä tämä työ puolestasi. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla vanhan parkettilattian huolto, hionta ja lakkaus sujuu ilman stressiä ja niin, että lattiat ovat työn jälkeen jälleen uuden veroiset.

Ota yhteyttä

Rahoitus

Klarnan kautta voit maksaa tilaamasi tuotteet kätevästi laskulla. Voit myös halutessasi maksaa ostoksesi joustavasti 6–24 kuukauden erissä.