fbpx

Mallipalat

Hyödynnä 25v tarjous! Timberwisen kaikki parketit -25% suositushinnasta, pois lukien Country Collection -parketit.
Etu on voimassa 30.6.2024 asti ja koskee vain uusia tilauksia. Lisätiedot: myynti@romanoff.fi

Mallipalan toimitus kestää postitse noin 2-4 arkipäivää ja toimituskulut ovat 5,90€ lähetykseltä. Voit tilata mallipalat myös noutona myymäläämme, jolloin postituskuluja ei synny. Neljä ensimmäistä mallipalaa ovat veloituksettomia, seuraavista veloitamme kolme euroa (3€) kappaleelta.

Yleisesti on hyvä tietää, että isommossa lattiapinnoissa saattaa esiintyä sävyeroja ja parketin lajitelmaan kuuluvia ulkonäöllisiä ominaisuuksia, joita kaikkia ei ole mahdollista tuoda esille pienessä yksittäisessä mallipalassa. Puu on luonnonmateriaali ja jokainen parkettilauta on yksilöllinen niin värisävyn, oksaisuuden kuin puunsyykuvionkin osalta. Yksittäinen mallipala ei siksi voi antaa kokonaiskuvaa lajitelmasta ja tuotteesta, koska sen rooli on toimia vain viitteellisenä apuna.

Parkettilattiat lajitellaan ulkonäkönsä perusteella neljään eri pääryhmään: tasavärinen, luonnollinen, eloisa ja rustiikkinen.

Myyntinäyttelystämme löytyy isot valmiiksi asennetut ja ladotut lattialevyt, joiden pohjalta ostopäätös on helpompi tehdä. Suosittelemmekin tutustumista näihin malleihin henkilökohtaisesti, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään!

Lattiaremontti Romanoffin tapaan

Henkilökohtainen palvelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään lattian valinnassa ja remonttisuunnitelmissa. Teemme kotiisi yksilöllisen ehdotuksen, jossa huomioidaan toiveesi ja mikä tärkeintä, olemassa oleva budjetti sekä aikataulu. Ja kun haluat uniikin lattian – sellaisen, jota ei muualta löydy – toteutamme sen toiveittesi mukaisesti.

Ota yhteyttä

Materiaalit

Romanoff Lattioiden verkkokaupasta ja myymälästä löydät parketit, laminaatit, vinyylit, listat ja alusmateriaalit helposti. Laaja valikoimamme kattaa alan parhaat merkit kuten Meister, Parador, Pergo, Timberwise, ELLETT, Kährs, Romanoff Collection, Tarkett ja Karelia.

Ota yhteyttä

Materiaalien kuljetus

Jätä kuljetus huoleksemme ja anna meidän kuljettaa ostamasi tuotteet antamaasi osoitteeseen lisämaksusta.

Ota yhteyttä

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme hoitaa luotettavasti ja ammattitaidolla vaativatkin kohteet yksityiskodeissa. Palveluun sisältyy lisämaksusta vanhojen lattiapintojen irrotus, poisvienti ja kierrätys sekä uusien lattiapintojen asennukset ja kunnostukset.

Ota yhteyttä

Vanhan lattian huolto

Vanhan parkettilattian hionta ja lakkaus saattaa toisinaan olla hyvä vaihtoehto kokonaan uuden lattian vaihtamiselle – anna meidän tehdä tämä työ puolestasi. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla vanhan parkettilattian huolto, hionta ja lakkaus sujuu ilman stressiä ja niin, että lattiat ovat työn jälkeen jälleen uuden veroiset.

Ota yhteyttä

Klarna maksutapabanneri

Rahoitus

Tiesithän, että voit maksaa myymälä- ja verkkokauppaostoksesi yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla.

Kun hankit lattiat Romanoffilta, voit itse päättää haluatko maksaa nyt, laskulla tai myöhemmin pienemmissä erissä.

SIIRRY OSTOKSILLE