Balterio Vitality Deluxe Natural Varnished Oak

9,90 /m2

Osastot: ,
Koko: 1261 × 190.5 × 8 mmPakkaus: 2.16 m2Väri: Luonnollinen, VaaleaKäyttöluokka: 32Varastosaatavuus: KylläToimitusaika: 1-3 arkipäivää
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
lukkopontti
Saatavuus: 88 pakettia (190.08 m2) varastossa
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

UPEA LANKKULAMINAATTI 

Kaunis ja kestävä laminaattilattia on huoleton ja turvallinen valinta!

Se kestää kovempaakin kulutusta ja säilyy vähällä vaivalla kauniina pitkään. Laminaattien valikoimasta löytyy vaihtoehtoja tunnelmaltaan erilaisiin sisustuksiin.

Upeassa Upofloor Vitality Deluxe Natural Varnished Oak -laminaatissa on aidon puun ilmettä ja puunsyiden tuntua True to Nature -pinnan kohokuvioinnin ansiosta. Viisteettömien Vitality Deluxe -laminaattien näyttävän leveät lankut tuovat sisustukseen tyylikkyyttä ja rentoa viihtyisyyttä. Upofloor-laminaattien käyttöluokka 32 takaa lattian erinomaisen toimivuuden kaikissa kodin kuivissa huonetiloissa.

Upofloor Vitality Deluxe -laminaattien valmistuksessa korkea laatu, helppo asennettavuus ja luonnollisen kaunis ulkonäkö on asetettu etusijalle. Lukkopontin ansiosta asennus on vaivatonta ja lattian voi asentaa myös täysin omatoimisesti. Laminaatit sopivat hyvin myös allergiaperheisiin, sillä ne kuuluvat rakennusmateriaalien parhaaseen M1-sisäilmaluokkaan.

Sisäovien M1-päästöluokitus | Swedoor

Löydät asennus- ja hoito-ohjeet kohdasta “Valmistajan ohjeet”.

ValmistajaUpofloor
Tuotenumero60583Poisto
Tyyli1-säle
Ponttilukkopontti
Mitat1261 × 190.5 × 8 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Käyttöluokka32
Pakkaus2.16 m2

Muista myös nämä