fbpx

Verkkokauppa

Ukrainan kriisi vaikuttaa edelleen parkettien saatavuuteen ja pidentyneisiin toimitusaikoihin, siksi valikoimamme on rajallinen. Verkkokaupassamme näkyykin tällä hetkellä parkettien osalta vain ne tuotteet, joita on varastossa ja joita on toistaiseksi saatavilla.

Verkkokauppamme kattavasta valikoimasta löydät parhaat merkit parketeista, laminaateista, vinyyleistä, kovapuulattioista, listoista ja muista tarvikkeista. Tutustu ja tilaa mallipala, kotiin nähtäväksi. Olemme avoinna 24 tuntia joka päivä, tervetuloa ostoksille!

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua? Myyntihenkilökuntamme on mielellään avuksi missä tahansa tuotteeseen, palveluun tai tilaukseen liittyvässä asiassa, ota siis reilusti yhteyttä (myynti@romanoff.fi). Verkkokauppamme on helppokäyttöinen ja maksutapoja on useita, näistä löytyy varmasti sinulle se oikea. Muistathan, että voit halutessasi maksaa ostokset myös laskulla tai osamaksulla, Klarnan rahoituspalvelua hyödyntäen. Ja mikä parasta, voit tehdä ostoksia juuri silloin, kun se sinulle sopii.