fbpx

Verkkokauppa

Tarjoamme Asuntomessujen kunniaksi Timberwisen ja Parlan koko parkettivalikoimasta ja oheistuotteista -20% alennuksen suositushinnasta. Tarjous koskee uusia tilauksia ja on voimassa 9.7.-31.8.2021. Tuotetilaukset tulee olla tehtynä ja lasku maksettuna 31.8.2021 mennessä.

Verkkokauppamme kattavasta valikoimasta löydät parhaat merkit parketeista, laminaateista, vinyyleistä, ohutpuulattioista, listoista ja muista tarvikkeista. Tutustu ja tilaa mallipala, kotiin nähtäväksi. Olemme avoinna 24 tuntia joka päivä, tervetuloa ostoksille!

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua? Myyntihenkilökuntamme on mielellään avuksi missä tahansa tuotteeseen, palveluun tai tilaukseen liittyvässä asiassa, ota siis reilusti yhteyttä. Verkkokauppamme on helppokäyttöinen ja maksutapoja on useita, näistä löytyy varmasti sinulle se oikea. Muistathan, että voit halutessasi maksaa ostokset myös laskulla tai osamaksulla, Klarnan rahoituspalvelua hyödyntäen. Ja mikä parasta, voit tehdä ostoksia juuri silloin, kun se sinulle sopii.