Balterio Vitality Deluxe Refined Oak

9,90 /m2

Osastot: ,
Koko: 1261 × 190.5 × 8 mmPakkaus: 2.16 m2Väri: LuonnollinenKäyttöluokka: 32Varastosaatavuus: KylläToimitusaika: varmista saatavuus
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
lukkopontti
Saatavuus: 68 pakettia (146.88 m2) varastossa
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

UPEA LANKKULAMINAATTI 

Laminaattilattia on helppo ja edullinen tapa saada sisustukseen uutta ilmettä!

Se kestää kovempaakin kulutusta ja säilyy vähällä vaivalla kauniina pitkään. Laminaattien valikoimasta löytyy vaihtoehtoja tunnelmaltaan erilaisiin sisustuksiin.

Upofloorin Vitality Deluxe Oak -laminaatin näyttävän leveät lankut tuovat sisustukseen tyylikkyyttä ja rentoa viihtyisyyttä. True to Nature -pinnan kohokuviointi luo aidon puun ilmettä ja korostaa puunsyiden tuntua, minkä lisäksi laudan kaikilla sivuilla on lisäilmettä antavat reunaviisteet, jotka luovat lankkulattian vaikutelman.

Kaunis, kestävä ja ajaton laminaattilattia on huoleton ja turvallinen valinta. Upofloor-laminaattien käyttöluokka 32 takaa lattian erinomaisen toimivuuden kaikissa kodin kuivissa huonetiloissa.

Upofloor Vitality Deluxe -laminaattien valmistuksessa korkea laatu, helppo asennettavuus ja luonnollisen kaunis ulkonäkö on asetettu etusijalle. Lukkopontin ansiosta asennus on vaivatonta ja lattian voi asentaa myös täysin omatoimisesti. Laminaatit sopivat hyvin myös allergiaperheisiin, sillä ne kuuluvat rakennusmateriaalien parhaaseen M1-sisäilmaluokkaan.

Sisäovien M1-päästöluokitus | Swedoor

Löydät asennus- ja hoito-ohjeet kohdasta “Valmistajan ohjeet”.

ValmistajaUpofloor
Tuotenumero60542Poisto
Tyyli1-säle
ViisteetViisteet kaikilla sivuilla
Ponttilukkopontti
Mitat1261 × 190.5 × 8 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Käyttöluokka32
Pakkaus2.16 m2

Muista myös nämä