Boen Oak White Andante Live Pure

89,90 /m2

Osasto:
Tyyli: 1-säleKoko: 2200 × 181 × 13.2 mmPakkaus: 3.19 m2Väri: VaaleaLajitelmakuvaus: Luonnollinen / NaturVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: 1-2 viikkoa tilauksesta
Mattalakattu, Harjattu
Lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

BOEN Tammi White Andante Live Pure

Boenin tammiparketti edustaa kaunista luonnolista Natur-lajitelmaa.

Parketti on valkomattalakattu ja 3-kerrosrakenteinen, jossa on kovapuinen pintasäle 3,5 mm kulutuskerroksella. Parketin pinta on on FSC-sertifioitua kovapuuta, välikerros on läpisahattuja havupuulamelleja ja alakerros on kuusiviilua, joka vakauttaa rakennetta rajoittamalla laajenemista ja kokoon vetäytymistä.

Parketti on helppo asentaa uivaksi, ilman liimaa. Parketin alle tulee levittää askeläänieriste.

Ekologinen valinta

Norjalais-sveitsiläinen parketinvalmistaja Boen on toiminut pitkään vastuullisen puunkäytön edelläkävijänä parkettiteollisuudessa. Tällä hetkellä 95 % Boenin parketeissa käytettävästä raakapuusta tulee Euroopan sertifioiduista metsistä, joissa metsänhoito on suunnitelmallista ja valvottua.

Boenin lautaparketit valmistetaan Liettuan tehtaalla. Metsäkadon ehkäisemiseksi Boen on luopunut kaikista eksoottisista puulajeista ja käyttää tuotannossaan vain raaka-aineita, jotka on hankittu korkean uudistumisasteen hoidetuista metsistä. Näin Boen voi taata asiakkailleen mahdollisimman hallitun ja sertifioidun toimitusketjun.

LUONNOLLINEN / NATUR

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio. HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

 

FSC Claim, Labels, and Logo | Forest Stewardship Council    CE Marking Logo PNG vector in SVG, PDF, AI, CDR format

ValmistajaBoen
Tuotenumero10156721
Tyyli1-säle
ViisteetViisteet pitkillä sivuilla
PonttiLukkopontti
PintakäsittelyMattalakattu, Harjattu
Mitat2200 × 181 × 13.2 mm
Pakkaus3.19 m2
LajitelmaLuonnollinen / Natur

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.
HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

Muista myös nämä