Esta Parket Tammi Village Extra Matt

29,90 /m2

Osastot: ,
Koko: 2200 × 204 × 14 mmPakkaus: 2.693 m2Väri: LuonnollinenLajitelmakuvaus: Luonnollinen / NaturVarastosaatavuus: KylläToimitusaika: 1-3 arkipäivää
Extramattalakattu
Lukkopontti
Saatavuus: 233 pakettia (627.469 m2) varastossa
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

PERHEYRITYS ESTA PARKET 

Esta Parket on virolainen perheomisteinen vuonna 1991 perustettu jo kahden sukupolven johtama yritys. Työntekijöiden määrä on kasvanut pikkuhiljaa pienestä kolmen henkilön vanerikaupasta isoksi yli 650 henkilöä työllistäväksi parkettialan yritykseksi. Esta Parketin toiminta on keskittynyt Tallinnan esikaupunkialueelle.

Täydellinen laadunhallinta ja elinkaari -ajattelu

Kaikki parkettituotannon vaiheet alkaen puun kuivatuksesta tuotteen pakkaukseen tehdään samassa tehtaassa lopputuotteen korkean laadun takaamiseksi. Tuotantolaitokset on yhdistetty toisiinsa, jotta tehtaan yhdenmukainen ilmanala voidaan taata mm. kosteuden ja lämpötilan osalta.

Puun hidas kuivatusprosessi

On hyvä tietää, että Esta Parket tuottaa parkettilaudat Viron omassa tehtaassaan. Puuraaka-aine kuivatetaan itse vihreää energiaa hyödyntäen, noin 45 päivän ajan. (Alan kuivausstandardi on yleensä kaksi viikkoa.) Hidas kuivatus aiheuttaa huomattavasti vähemmän stressiä puulle, tehden lattioista vakaammat.

Lukkojärjestelmä Uniliniltä 

Uivan asennuksen lukkoponttiparketit ovat 3-kerroksisia. Pohja on kosteutta kestävää koivuviilua, ylin kerros lehtipuuviilua ja välissä on havupuuta – täydellisessä tasapainossa oleva rakenne!

Hi-Tech

Tehdas hyödyntää viimeisintä teknologiaa, joka mahdollistaa parkettilautojen millin tarkan työn. Parkettilautoujen profilointitarkkuus on jopa 0,05 mm. Käsityön osuutta ei ole kuitenknaan unohdottu, vaikka teknoloia on suuressa roolissa parkettien valmistamisessa. Jokainen lauta käydään edeleen yksitellen läpi ennen pakkausta, myös oksan reikien pakkaus tehdään käsityönä.

100% ekologinen 

M1 sertifikatti takaa, että Esta Parketin päästöt ovat yhtä alhaiset, kuin luonnosta löytyvissä puissa, mikä tekee lattiasta turvallisen. Tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota esimerkiksi liimojen ja komponenttien valintaan. Kaikki tuotteet on sertifioitu seuraavien allaolevien alueiden turvallisuusstandardien mukaisesti:

FEP: Euroopan parkettituottajien yhdistys

CE: Tuote täyttää kaikki EU:n turvallisuus- ja terveyssuojauksen vaatimukset

EPH: Hyväksyy toimimisen alhaisten myrkkypäästöjen säännösten mukaisella tasolla

BFL: Korkein paloturvallisuusluokka

M1: Kertoo rakennusmateriaalin turvallisuudesta (päästöt ja hajut)

E1 sertifikaatti.

Sisäovien M1-päästöluokitus | SwedoorSertifikaatit

Lajitelmakuvaus: Luonnollinen / Natur

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio. HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

Löydät asennusvideon ja suomenkieliset asennusohjeet kohdasta “Valmistajan ohjeet”.

ValmistajaEsta Parket
Tuotenumero20220Poisto
Tyyli3-säle
ViisteetEi viisteitä
PonttiLukkopontti
PintakäsittelyExtramattalakattu
Mitat2200 × 204 × 14 mm
Pakkaus2.693 m2
LajitelmaLuonnollinen / Natur

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.

HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

Muista myös nämä