-17%

ELLETT Kivikomposiitti Vinyyli Natural Oak

Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 28,90 €./m2

Osastot: ,
Koko: 1220 × 223 × 7 mmPakkaus: 1.901 m2Väri: LuonnollinenKäyttöluokka: 33Varastosaatavuus: KylläToimitusaika: 1-3 päivää
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Vinyyli
Lukkopontti
Saatavuus: 8 pakettia (15.208 m2) varastossa
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

ELLETT on uuden sukupolven vinyylilattia!

Kauniit ja kestävät vinyylilattiat ovat suosittuja lattiamateriaaleja vuodesta toiseen, sillä ne ihastuttavat helppoudellaan. Vinyylilattia on kestävä valinta ja lattiat pysyvätkin hyvässä kunnossa esimerkiksi lasten ja kotieläinten touhuista huolimatta.

Lattia on asennuksen jälkeen heti valmis käytettäväksi ja lattia kestää vuosia, kun se on oikein asennettu, käytetty ja hoidettu.

Erittäin kestävä ja hiljainen 

ELLETT-vinyylin runko on valmistettu nimensä mukaisesti erittäin kestävästä kivikomposiitista, jonka ansioista vinyyli on erittäin kestävä ja mittasuhteiltaan vakaa eli se elää huomattavasti vähemmän kuin perinteinen vinyyli. Tämän elämiseen liittymisen kehityksen takia kivikomposiittimme on mahdollista asentaa laajemmin ilman liikuntasaumoja. Yksi vinyylilattian eduista on sen hiljaisuus, joka on merkittävä päätöksentekoon vaikuttava asia erityisesti kerrostalokohteissa.

Sopii koti- ja julkitilakäyttöön

Vinyylilattialle määritelty käyttöluokkanumero (KL) kertoo, kuinka vaativaa kulutusta lattia on tehty kestämään. Luokat jaetaan ominaisuuksiensa perusteella kolmeen kategoriaan: koti ja asuinympäristöt (KL 21-23), julkitilat (KL 31-34) sekä kevyt teollisuus (KL 41-43).

ELLETT-kivikomposiittien käyttöluokka on 33 eli erittäin kestävä. Kivikomposiittirakenteen ja käyttöluokan ansioista lattia kestää hyvin kulutusta ja kosteutta ja on siksi ihanteellinen valinta myös julkisen tilan kohteisiin.

Integroitu alusmateriaali

ELLETT-kivikomposiittiin on integroitu valmiiksi askelääntä vaimentava alusmateriaali, mikä nopeuttaa asentamista ja on siksi myös edullinen vaihtoehto. Kivikomposiittimme on muutenkin kevyt ja helppo asentaa.

Hyvä muistaa!

  1. Voidaan asentaa suoraan vanhan lattian päälle, esimerkiksi muovimaton ja laatan päälle
  2. Käyttöluokka KL 33 (erittäin kestävä!)
  3. Hyvä äänieristysaste
  4. Soveltuu käytettäväksi sähkö- ja vesikiertolattialämmitykselle
  5. Kestää hyvin lämpötilanvaihteluita
  6. Helppo ja nopea asentaa

Löydät suomenkieliset asennus- ja hoito-ohjeet kohdasta “Valmistajan ohjeet”. 

ValmistajaELLETT
Tuotenumero56164
Tyyli1-säle
PonttiLukkopontti
PintakäsittelyVinyyli
Mitat1220 × 223 × 7 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Käyttöluokka33
Pakkaus1 lauta, 1.901 m2

Muista myös nämä