Meister Lindura HD400 Natural Light Oak

69,90 /m2

Osasto:
Koko: 2200 × 270 × 11 mmPakkaus: 2.376 m2 (24 kg)Väri: VaaleaLajitelmakuvaus: Luonnollinen / NaturVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: 2-3 viikkoa tilauksesta
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Ultramattalakattu, Harjattu
Masterclic Plus lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

LUONNOLLINEN / NATUR

(Harmonious)

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.
HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

ERINOMAINEN VALINTA – SAKSALAINEN MEISTER LINDURA KOVAPUULATTIA

LINDURA on Meisterin käänteentekevä puulattia yhdistäen aidon puupinnan kauneuden ja mekaanisesti kestävän rakenteen!

Ympäristöystävällisyys ja tuoteturvallisuus 

Meisterin lattioissa hyödynnettävä puuraaka-aine on kaikki kansainvälisesti FSC -sertifioitua. Tuotantoon valittu raaka-aine on aina valvotusta kestävän kehityksen metsästä. Tuotteissa käytettävät raaka-aineet ovat päästöttömiä tai mahdollisimman vähäpäästöisiä. Meisterin parketeilla on Saksassa merkittävät Blue Angel ja ECO Institut -sertifikaatit sekä Suomessa johtava M1 -sisäilmaluokitus.

Hyvä tietää! 

RAKENNE JA KOSTEUSSUOJAUS

Wood Powder teknologiaan nojautuva runko on huomattavasti iskukestävämpi kuin normaalit havupuurunkoiset tai HDF -runkoiset parketit. Se on jopa iskukestävämpi kuin laminaatti. Rungossa käytetään Aquasafe -puukuitumassaa, joka pitää rungon hyvin stabiilina ja kestävänä kosteuden suhteen. Laudat ovat reunoiltaan kosteussuojattuja estäen veden nopean imeytymisen rakenteeseen. Runkorakenne mahdollistaa hyvin leveiden tuotteiden – 27 cm käyttämisen, koska runko pysyy vakaana eikä väänny leveän havupuurungon tapaan.

Luonnollista puuta oleva pinta prässätään korkeassa kuumuudessa runkomassaan kiinteäksi kokonaisuudeksi. Pinta säilyttää luonnollisen puun lämmön ja kauneuden. Lautojen välissä on lähes huomaamaton mikroviiste, joka lisää lattian kaunista ilmettä.

SOVELTUVUUS

LINDURA käy kaikkiin kodin kuiviin tiloihin. Se sopii myös erinomaisesti kovaakin kulutusta vaativiin julkisiin tiloihin kuten toimistoihin, kauppoihin ja majoitusliikeisiin.

ÄÄNETTÖMYYS

LINDURAN askeläänet ovat vähäisemmät hyvin yksinkertaisella periaatteella: suurempi massa tuottaa vähemmän värähtelyä. Puukuitumassan käyttö yhdessä HDF -runkolevyn kanssa lisää laudan painoa merkittävästi.

ENERGIATEHOKKUS

LINDURAN  keskikerros on tiheää HDF:ää ja puukuitumassaa. Verrattuna perinteiseen havupuurunkoon ristisäleillä sillä on suuresta tiheydestä johtuen vähemmän ilma-aukkoja. Lattialämmityksen lämpö saavuttaa paremmin ja tehokkaammin huonetilan säästäen lämmityskuluissa.

HUOM!

Meister Linduran asennusohjeet löytyvät valmiiksi pakkausten sisältä suomenkielisenä. Löydät asennusohjeet myös tältä sivustolta, kohdasta “Valmistajan ohjeet”.

 

 

M1 rakennusmateriaalin päästöluokkaBlauer_Engel_UZ176_GB.jpg25_Jahre_Garantie_WB_ME_GB.jpg05_Jahre_Garantie_GB_ME_GB.jpgID_0717-12339-005_Meisterwerke_Lindura HD300_Label.jpgWaterresistant_24h.jpgRealWood_5cm_gross.jpgLogo_Anti-Bacterial-Surface_1C.jpg

ValmistajaMeister
TuotenumeroHD4008918
Tyyli1-säle
ViisteetKaikilta sivuilta viistetty
PonttiMasterclic Plus lukkopontti
PintakäsittelyUltramattalakattu, Harjattu
Mitat2200 × 270 × 11 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus4 lautaa, 2.376 m2, 24 kg
LajitelmaLuonnollinen / Natur

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.
HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

Muista myös nämä