-37%

Kährs Tammi Brighton

Alkuperäinen hinta oli: 99,50 €.Nykyinen hinta on: 62,90 €./m2

Osastot: ,
Koko: 2420 × 187 × 15 mmPakkaus: 2.54 m2 (21 kg)Väri: VaaleaLajitelmakuvaus: Luonnollinen / NaturVarastosaatavuus: KylläToimitusaika: 1-3 arkipäivää
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Mattalakattu
Lukkopontti
Saatavuus: 116 pakettia (294.64 m2) varastossa
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

RUOTSALAINEN KÄHRS – VANHIN JA INNOVATIIVISIN VUODESTA 1857  

On monta hyvää syytä valita Kährs-parketti tai -puulattia. Puu on lattiamateriaaleista ekologisin, kaunein ja monipuolisin. Harva materiaali on yhtä lämminhenkinen ja tunnelmallinen kuin puu. Se pehmentää minimalistisen yksinkertaista sisustusta ja korostaa kauniisti perinteistä sisustustyyliä. Trendejä tulee ja menee, mutta laatu ja tyyli ovat aina muodissa. Siksi Kährs-puulattia on ajaton ja varma valinta. Kährs-lattioissa yhdistyy laatu, design, innovaatiot, ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys.

Turvallinen ja pitkä-ikäinen valinta

Kährs-parketin monikerroksinen, ristiin liimattu rakenne tekee lattiasta muotovakaamman myös silloin, kun lämpötila ja ilmankosteus vaihtelevat vuodenaikojen myötä. Kährs-parkettilattian kokonaispaksuus on 15 mm, josta noin 3,5 mm pintakerros on aitoa jalopuuta. Tämä mahdollistaa tarpeen vaatiessa lattian uudistamisen mm. pintaa hiomalla.

Helppo asentaa 

Kährs-parkettien innovatiivinen Woodloc 5S -lukkopontti lukitsee laudat yhteen lähes näkymättömin saumoin. Pontissa on erityinen lukituskieleke, jonka ansiosta lattia voidaan asentaa entistäkin nopeammin ja joka tekee liitoskohdista erityisen vahvat. Kährs-parkettien asennus on helppoa ja nopeaa, ja ne ovat kestäviä sekä helppohoitoisia. Säännöllisesti ja hoito-ohjeiden mukaisesti hoidettu Kährs-parketti säilyttää kauneutensa vuosikausia.

Tyytyväisyystakuu

Kährs antaa valmistamilleen lattioille 30 vuoden puhkikulumattomuustakuun, kun lattian ylläpidossa on noudatettu valmistajan antamia hoito- ja huolto-ohjeita. Kährs-puulattiat voidaan lisäksi asentaa lattialämmityksen kanssa, sillä niissä on vahva Woodloc-pontti ja muotovakaa rakenne.

Kauneutta hyvällä omallatunnolla 

1.Vihreä tuote

Kährs-parkettien monikerroksisen rakenteen ansiosta puumateriaali voidaan käyttää tehokkaasti. Niistä tukin osista, joita ei hyödynnetä lattioiden valmistukseen, tehdään biopolttoainetta. Osa siitä käytetään Kährsin tuotantotehtaan tilojen lämmitykseen. Loppu toimitetaan paikalliselle energiayhtiölle ja noin 45 000 ympäristössä asuvaa ihmistä saa nauttia kierrätetyllä puulla tuotetusta lämmöstä.

2.Vihreä tuotanto

Tuotantoprosessi on suunniteltu vaikuttamaan ympäristöön mahdollisimman vähän. Vuosien mittaan Kährs on tuonut markkinoille lukuisia tuotanto- ja materiaali-innovaatioita, joiden tavoitteena on ollut tehdä Kährsin toiminnasta yhä vastuullisempaa.

3.Ekologinen ajattelutapa 

Ruotsalainen alkuperä ja perinteet leimaavat kaikkea tekemistä – Kährs arvostaa korkeaa laatua ja designia sekä ympäristöystävällisyyttä.

4.Sertifikaatit

          

Tutustu tuotteen hoito- ja asennusohjeisiin kohdassa “Valmistajan ohjeet”

Lajitelmakuvaus: Luonnollinen / Natur

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.
HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

ValmistajaKährs
Tuotenumero41164Poisto
Tyyli1-säle
ViisteetEi Viisteitä
PonttiLukkopontti
PintakäsittelyMattalakattu
Mitat2420 × 187 × 15 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus6 lautaa, 2.54 m2, 21 kg
LajitelmaLuonnollinen / Natur

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.
HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

Muista myös nämä