Golvabia Maxwood XL Walnut Blackened

76,90 /m2

Osasto:
Tyyli: 1-säleKoko: 1800 × 190 × 9.5 mmPakkaus: 2.05 m2Väri: TummaLajitelmakuvaus: Luonnollinen / NaturVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: 1-2 viikkoa tilauksesta
Mattalakattu, Harjattu
5G-lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

Maxwood XL – Walnut Blackened

Maxwood XL on aito puulattia Golvabialta, Ruotsista!

Pitkät, tyylikkäät lankut! Maxwood XL on pidempi lankku, joka vahvistaa aidon lankkulattian tunnetta. Valitse tammen, tuhkan tai saksanpähkinän välillä, useat lattiat tulevat luonnollisesta valikoimastamme ja sopivat täydellisesti skandinaavisiin koteihimme.

Golvabia on kehittänyt uutta puulattiaa viemällä puulattian hyvät puolet uudelle tasolle ohuella pintakerroksella. Maxwood XL on yksinkertaisesti aito puulattia, mutta sen rakenne on modernimpi ja kestävämpi kuin tavanomaisen puulattian. Se on luontaisen miellyttävä, mutta kestää enemmän kulutusta, ja sen kauniista kuvioinnista pääsee nauttimaan paljon pidempään.

Syynä loistavalle kestolle on HDF-ydin (lujasti yhteen puristettu puukuitu), joka on paljon kovempaa kuin kovin puulaji. Kovuus takaa muodon säilymisen ja näin pinta on pystytty lakkaamaan  vahvemmin kuin ennen oli mahdollista.

Tuloksena on yhä luonnollinen, aito puulattia, mutta paremmin ominaisuuksin!

 

Svanen Made in Sweden Maxwood  9,5mm  5G klick  SundaHus

ValmistajaGolvabia
Tuotenumero127048
Tyyli1-säle
ViisteetMikroviisteet kaikilla sivuilla
Pontti5G-lukkopontti
PintakäsittelyMattalakattu, Harjattu
Mitat1800 × 190 × 9.5 mm
Pakkaus2.05 m2
LajitelmaLuonnollinen / Natur

Muista myös nämä