-32%

Bjelin Tammi Dalby

49,00 /m2

Osastot: ,
Koko: 2378 × 208 × 11 mmPakkaus: 1.98 m2Väri: VaaleaLajitelmakuvaus: Luonnollinen / NaturVarastosaatavuus: KylläToimitusaika: 2-5 arkipäivää tilauksesta
Mattalakattu
Lukkopontti
Saatavuus: 250 pakettia (495 m2) varastossa
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

BJELIN KOVAPUULATTIA KESTÄÄ ELÄMÄÄ!

Sataprosenttisesti luonnollinen tuote 

Ruotsissa valmistetut Bjelin -puulattiat ovat sataprosenttisesti luonnollisia tuotteita, jotka eivät sisällä muovia eikä fossiilisia raaka-aineita.

Woodura-teknologia 

Puulattiassa on hyödynnetty patentoitua ruotsalaisen Välingen Woodura® -teknologiaa, joka on voittanut myös useita innovaatiopalkintoja. Woodura-valmistusteknologian avulla voidaan kovettaa puuta paljon kovemmaksi ja kestävämmäksi ja hyödyntää raaka-aineena koko tukki.

Puulattian pintaa puristetaan korkeassa lämpötilassa ja se kovetetaan puukomposiittipulverin avulla. Tuloksena on kovetettu puulattia, joka on monta kertaa kestävämpi ja lujempi kuin perinteiset lautaparketit – ulkonäöstä ja puun tuntumasta tinkimättä.

Lajitelmakuvaus: Luonnollinen / Natur 

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.

Helppo asentaa

5G DRY -lukkopontin ansiosta lautojen välistä ei pääse valumaan kosteutta aluslattiaan ja asennus on kevyttä ja helppoa. Tuloksena on rakoilematon lattia, joka kestää elämää.

 

       

ValmistajaBjelin
TuotenumeroBjelinDalby
Tyyli1-säle
ViisteetMikroviisteet kaikilla sivuilla
PonttiLukkopontti
PintakäsittelyMattalakattu
Mitat2378 × 208 × 11 mm
Pakkaus1.98 m2
LajitelmaLuonnollinen / Natur