TULOKSET: 0 kpl

Tilaus ja toimitus

Tilaus

Kun olet valinnut haluamasi tuotteen, voit tehdä tilauksen haluamallasi neliö- tai kappalemäärällä ostoskoriin. Huonetilan neliömäärän voit laskea kertomalla huoneen leveyden sen pituudella. Yleensä tarkan neliömäärän päälle lasketaan vielä noin 5 % asennuksessa syntyvää hukkavaraa.

Kun tilaus on tehty, saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos jostain syystä et saa tilausvahvistusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (myynti@romanoff.fi). Kun olet hyväksynyt tilauksen myyntiehdot, syntyy tästä kumpaakin osapuolta sitova sopimus (ostaja ja myyjä).

Tilaus aktivoidaan toimitettavaksi asiakkaalle, kun Romanoff Lattiat Oy on todentanut asiakkaan maksusuorituksen.

Toimitus

Tuotteet tilataan ja toimitetaan asiakkaille täysin paketein. Toimitamme tilatun materiaalin kaikkialle Suomeen kuljetusyhteistyökumppanimme kautta.

Tuotteen arvioitu toimitusaika ilmoitetaan verkkokaupassa valitun tuotteen kohdalla. Varastotuotteemme toimitamme normaalisti 2–5 arkipäivän  kuluessa tilauksesta.

Jos tuote on tilapäisesti loppu, saat uuden toimitusajan asiakaspalvelumme toimesta. Halutessasi voimme sopia myös myöhemmän toimitusajan 2-5 arkipäivän sijaan, esimerkiksi kahden viikon toimitusajalle jne.

Toimituskulut

Verkkokaupasta asiakkaan kotiin kuljetetun tilauksen rahdin hinta on 49 euroa (sis. alv). Rahtikustannukset sisältävät toimituksen lisäksi materiaalin käsittely- ja pakkaustyöstä aiheutuneet kulut.

Manner-Suomen ulkopuolisille tai erityisalueille suuntautuvien toimitusten kuljetushinnat sovitaan erikseen.

Nouto Vantaan varastolta on maksuton.

Mallipalan toimitus

Huomioithan, että puu on elävä materiaali ja antaa viitteellisen kuvan tuotteesta.

  • Toimitamme kaksi mallipalaa samaan toimitusosoitteeseen veloituksetta, ylimenevästä määrästä veloitamme viisi euroa kappaleelta.
  • Mallipalan toimitus kestää noin 5–7 arkipäivää.

Tavaran vastaanotto

Kun tilaus toimitetaan kotiosoitteeseesi, lähetyksen rahtikirjaan merkitään teksti ”Soitto ennen jakoa”. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä puhelinnumeron, johon kuljetusliikkeen edustaja voi soittaa toimituksen yhteydessä. Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan toimitusosoitteen pihaan, nosto autosta sisältyy rahdin hintaan. Huomioithan, että tavaran siirron pihasta eteenpäin hoitaa tilaaja (esimerkiksi rakennuksen/kodin sisätiloihin).

Tilaajan tai hänen edustajansa tulee vastaanottaa kuorma, tarkistaa lähetyksen sisältö ja allekirjoittaa rahtikirja. Vastaanottajan tulee varmistaa heti toimituksen yhteydessä, ettei kuormassa ole kuljetusvaurioita.

Jos tuotteissa on kuljetusvaurioita, toimi seuraavasti

  1. Merkitse rahtikirjaan mahdollisimman selkeästi havaitsemasi vauriot. Allekirjoita rahtikirja vasta, kun merkinnät on tehty ja pyydä kuljettajalta kuittaus rahtikirjan kaikkiin kopioihin – mukaan lukien sinulle jäävään kappaleeseen. Mikäli rahtikirjassa ei ole ylläkuvattuja merkintöjä, vastuu kuljetusvaurioista jää asiakkaalle.
  1. Ota heti yhteyttä Romanoff Lattiat Oy:n asiakaspalveluun.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, lähetys palautuu kuljetusliikkeen terminaaliin, josta aiheutuvat kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta lainkaan, lähetys palautuu Romanoff Lattiat Oy:lle, jolloin aiheutuneet varastointi- ja kuljetuskustannukset peritään asiakkaalta. Jäljelle jäävä osa etukäteen maksetusta kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

Noutotilaus

Verkkokaupasta tilatut ja etukäteen maksetut tuotteet voi myös noutaa suoraan Romanoff Lattiat Oy:n Vantaan varastolta. Varasto on avoinna noutoja varten maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8.00–17.00. Keskiviikkoisin varastomme palvelee klo 8.00–18.00.

Lauantaisin tuotteita voi noutaa etukäteen sovittuna ajankohtana, kesälauantait pois lukien.

Huom!

Sovithan ystävällisesti noudon ajankohdasta etukäteen asiakaspalvelumme kanssa, jotta voimme varmistaa mahdollisimman jouhevan ja nopean palvelun noutohetkellä. (Tilatut tuotteet lastataan ja pakataan etukäteen valmiiksi.)

Tuotteet tilataan ja toimitetaan asiakkaille täysin paketein. Toimitamme tilatun materiaalin kaikkialle Suomeen kuljetusyhteistyökumppanimme kautta.

Varastotuotteemme toimitamme 2–5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.