Timberwise Designparketti Tammi Kolmio

296,50 /m2

Osasto:
Koko: 520 × 520 × 520 mmPakkaus: 0.7m2 m2Väri: LuonnollinenVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: Toimitusaika n. 2 kk. varmista myynnistä
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Valmiiksi tehdaskäsitelty
Liimapontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

Timberwise Design Parquet by Harri Koskinen – Kolmio

Huippumuotoilija Harri Koskisen suunnittelema Kolmio rikkoo perinteisiä rajoja ja vie parketin muotokielen aivan uudelle tasolle.

“Pidin jo alunperin siitä ajatuksesta, että lattiatuotannosta yli jäänyt materiaali pystyttäisiin hyödyntämään kauniina ja mielenkiintoisena kokonaisuutena. Tämä ekologinen näkökulma tässä mallistossa on mielestäni merkityksellinen. Piirsin ja pohdin palojen mukana tuomaa pikselöityä maailmaa. Pyrin suunnitellessa luomaan parkettipalojen ääriviivoista mahdollisimman ehyen kuvion, joka paikoitellen antaa jopa kolmiulotteisen vaikutelman. Lattiassa on monta ladontatapaa ja ne, jotka me annamme malleiksi ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, millaisen kokonaisuuden paloista saa aikaan. Asiakkaalla on mahdollisuus latoa lattia haluamallaan tavalla ja suunnitella paloista omannäköinen kokonaisuus.” Harri Koskinen, muotoilija.

Hyvä tietää!

2.Yhdessä Kolmiopaketissa on aina 18 palasta eli 0.7m2 / pkt.

3.Kolmio asennetaan aina alustaan liimattuna.

4.Takuun edellytyksenä on, että designparketin asennuksessa hyödynnetään Timberwisen hyväksymää asentajaa ja että noudatetaan toimittajan asennusohjeita.

ValmistajaTimberwise
Tuotenumero19750
TyyliKuvioitu
ViisteetViisteet kaikilla sivuilla
PonttiLiimapontti
PintakäsittelyValmiiksi tehdaskäsitelty
Mitat520 × 520 × 520 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus0.7m2 m2

Muista myös nämä