Timberwise Designparketti Kalanruoto

145,50 /m2

Tilattavissa kaikissa Timberwisen värisävyissä. Huom! Pituudeksi voi valita joko 550mm tai 660mm. Ilmoitathan halutun värisävyn/pituuden/pintakäsittelyn tilattaessa. Tämä tuote on Design Grade lajitelmaa. Jos haluat tuotteen jollain muulla lajitelmalla tai mitalla, otathan yhteyttä myyntiimme.

Osasto:
Koko: 550-660 × 110 × 14 mmPakkaus: 1 m2Väri: Luonnollinen, Vaalea, TummaVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: Toimitusaika n. 2 kk. varmista myynnistä
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Mattalakattu tai Öljyvahattu / Hiottu tai Harjattu
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 10 %)
(M2)

Kuvaus

Timberwisen kotimaisilla ja päästöttömillä designparketeilla voidaan asentaa useita erilaisia kuvioita, joista yhtenä esimerkkinä kalanruoto-kuvio. Designparkettilaudat ovat pääsääntöisesti mitoiltaan kerrannallisia, mikä mahdollistaa niiden asentamisen erittäin monipuolisilla tavoilla ja Timberwisen lankkuparkettien yhdistämisen kuviolattioihin. Kalanruotoa on saatavana lajitelmissa Select, Classic, Design Grade, Natural, Olive ja Vintage puulajeista ja mitoista riippuen. Hinnat vaihtelevat mittojen ja lajitelmien mukaan.

Huom! Kaikki kalanruotolaudat asennetaan aina alustaan liimattuna. 80 ja 110 mm leveiden tuotteiden takuun edellytyksenä on, että asennuksessa käytetään toimittajan hyväksymää asentajaa ja noudatetaan toimittajan asennusohjeita.

 

ValmistajaTimberwise
Tuotenumero20212
TyyliKalanruoto
ViisteetMikroviisteet kaikilla sivuilla
PintakäsittelyMattalakattu tai Öljyvahattu / Hiottu tai Harjattu
Mitat550-660 × 110 × 14 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus6 lautaa, 1 m2
Ei ladattavia ohjeita.

Muista myös nämä