Timberwise Designparketti Chevron 45°

158,50 /m2

Tilattavissa kaikissa Timberwisen värisävyissä. Huom! Leveydeksi voi valita joko 80 tai 110mm ja pituudeksi 495 tai 650mm. Ilmoitathan halutun värisävyn/ pituuden ja leveyden /pintakäsittelyn tilattaessa. Tämä tuote on Design Grade lajitelmaa. Jos haluat tuotteen jollain muulla lajitelmalla tai mitalla, otathan yhteyttä myyntiimme.

Osasto:
Koko: 495-650 × 80-110 × 14 mmPakkaus: 1 m2Väri: Luonnollinen, Vaalea, TummaVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: Toimitusaika n. 2 kk. varmista myynnistä
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Mattalakattu tai Öljyvahattu / Hiottu tai Harjattu
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

Chevron eli ranskalainen kalanruoto on perinteistä kalanruotoa muistuttava ladonta, jossa parkettilaudat ovat 45 asteen kulmassa sekä vasemmalle, että oikealle muodostaen V-kuvion. Perinteisessä kalanruodossa laudan päät ovat suorat, kun taas Chevronissa ne ovat viistot. Chevronia saatavana lajitelmissa Select, Classic, Natural, Olive ja Vintage puulajeista ja mitoista riippuen. Hinnat vaihtelevat mittojen ja lajitelmien mukaan.

Huom! Tuote saatavilla erikoistilauksesta myös 60° kulmallaAsennetaan aina alustaan liimattuna. Takuun edellytyksenä on, että designparketin asennuksessa käytetään toimittajan hyväksymää asentajaa ja noudatetaan toimittajan asennusohjeita.

 

ValmistajaTimberwise
Tuotenumero20343
TyyliKuvioitu, Kalanruoto
ViisteetMikroviisteet kaikilla sivuilla
PintakäsittelyMattalakattu tai Öljyvahattu / Hiottu tai Harjattu
Mitat495-650 × 80-110 × 14 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus6 lautaa, 1 m2
Ei ladattavia ohjeita.

Muista myös nämä