fbpx

Roma Tammi Natur/Select Massiivisauva

Tarjoamme kevään kunniaksi Timberwisen parketeista -20% alennuksen suositushinnasta. Tarjous ei koske Country Collection -tuotteita. Kampanja on voimassa 1.-30.4.2023 ja koskee vain uusia tilauksia.
Lisätiedot myynti@romanoff.fi

Roma Tammi Natur/Select Massiivisauva

135,00 /m2

Osasto:
Koko: 600 × 100 × 15 mmPakkaus: 1 m2Väri: LuonnollinenVarastosaatavuus: KylläToimitusaika: Heti varastolla
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Puuvalmis
Saatavuus: 275 pakettia (275 m2) varastossa
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

Kuvioitu massiiviparketti on luonnostaan kestävä lattiavaihtoehto – sen elinikä voi olla hyvin hoidettuna reilusti yli 100 vuotta.

Ammattitaidolla asennettu massiiviparketti on ylellinen, ekologinen ja tyylikäs ratkaisu!Massiiviparketti valmistetaan aina aidosta puusta, esimerkiksi tammesta tai saarnesta. Massiiviparketin paksuus on 8-22 mm ja asennettaessa se liimataan alustaansa kiinni.

Lattiaa lakkaamalla, vahaamalla, maalaamalla ja hiomalla parketista saa uuden veroisen pinnan yhä uudestaan ja uudestaan.

Lattian kuvioinnissa on myös paljon vaihtoehtoja, ladonta voidaan tehdä esimerkiksi kalanruotoon tai ruutuun. Lattiastasi voidaan tehdä juuri niin yksilöllinen kuin haluat, kuviointia ja pintakäsittelyä myöden.

Muihin lattiavaihtoehtoihin verrattuna, kuten esimerkiksi lautaparkettiin ja laminaattiin, massiiviparketit ovat arvokkaampia vaihtoehtoja, joskin niiden käyttöikä on moninkertainen.

Massiiviparketin asennustyön voi tehdä vain alan ammattilainen. Sama sääntö koskee massiiviparketin korjaustöitä.

Ammattitaidolla asennettu massiiviparketti on ylellinen, ekologinen ja tyylikäs ratkaisu!

Massiiviparketti valmistetaan aina aidosta puusta, esimerkiksi tammesta tai saarnesta. Massiiviparketin paksuus on 8-22 mm.

Käsittelemättömät parkettisauvat liimataan ensin vanerille ja noin viikon kuivumisajan jälkeen lattia hiotaan sekä kitataan. Tämän työvaiheen jälkeen tuote voidaan pintakäsitellä haluamallasi tavalla, esimerkiksi lakalla tai öljyllä.

Lattian kuvioinnissa on myös paljon vaihtoehtoja, ladonta voidaan tehdä esimerkiksi kalanruotoon, ruutuun, englantilaiskuvioon jne.  Lattiastasi voidaan tehdä juuri niin yksilöllinen kuin haluat, kuviointia ja pintakäsittelyä myöden.

Muihin lattiavaihtoehtoihin verrattuna, kuten esimerkiksi lautaparkettiin ja laminaattiin, massiiviparketit ovat arvokkaampia vaihtoehtoja, joskin niiden käyttöikä on moninkertainen. Lattiaa lakkaamalla, vahaamalla, maalaamalla ja hiomalla parketista saa uuden veroisen pinnan yhä uudestaan ja uudestaan.

Massiiviparketin asennustyön voi tehdä vain alan ammattilainen, sama sääntö koskee massiiviparketin korjaustöitä.

ValmistajaRoma
Tuotenumero20491
TyyliKuvioitu, Kalanruoto
PintakäsittelyPuuvalmis
Mitat600 × 100 × 15 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus1 lauta, 1 m2
Ei ladattavia ohjeita.

Muista myös nämä

Kesä- ja henäkuussa mallipalat ilman toimituskuluja! Katso tuotteet täältä.

+