Republic Tiger Collection Legal

33,90 /m2

Osasto:
Tyyli: 1-säleKoko: 1800 × 228 × 6 mmPakkaus: 2.05 m2Väri: TummaKäyttöluokka: 34Varastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: 3-4 viikkoa tilauksesta
Lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

REPUBLIC VINYYLILATTIA

On Sinulle, joka etsit näyttävää, helppohoitoista ja kestävää vinyylilankkulattiaa!

Yhden lankun pituus on 1800 mm, paksuus 6 mm ja leveys 228 mm.

Kauniit ja kestävät vinyylilattiat ovat suosittuja lattiamateriaaleja vuodesta toiseen, sillä ne ihastuttavat helppoudellaan. Vinyylilattia on kestävä valinta ja lattiat pysyvätkin hyvässä kunnossa esimerkiksi lasten ja kotieläinten touhuista huolimatta.

Lattia on asennuksen jälkeen heti valmis käytettäväksi ja lattia kestää vuosia, kun se on oikein asennettu, käytetty ja hoidettu.

Sopii koti- ja julkitilakäyttöön

REPUBLIC-vinyylilattioiden käyttöluokka on 34 eli erittäin kestävä.

Lattian runko on valmistettu SPC:stä (stone plastic composite) eli niin kutsutusta kivikomposiitista. Se tekee tuotteesta muotovakaan ja hyvin kulutusta kestävän. Pinnan struktuuri tekee tuotteesta aidon puun tuntuisen ja näköisen.

Rakenteen ja käyttöluokan ansioista lattia kestää hyvin kulutusta ja kosteutta ja on siksi ihanteellinen valinta myös julkisen tilan kohteisiin.

Vinyylilattialle määritelty käyttöluokkanumero (KL) kertoo, kuinka vaativaa kulutusta lattia on tehty kestämään. Luokat jaetaan ominaisuuksiensa perusteella kolmeen kategoriaan: koti ja asuinympäristöt (KL 21-23), julkitilat (KL 31-34) sekä kevyt teollisuus (KL 41-43).

Löydä kotiisi oikea vinyylilattia 

REPUBLICin laajasta lattiavalikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon kaikkiin tarpeisiisi. Erilaisia väri- ja tyylivaihtoehtoja on paljon, mutta jokaista yhdistää kuitenkin pehmeys ja lämpö, joiden vuoksi lattia tuntuu miellyttävältä jalan alla.

Vinyylilattia soveltuu hyvin kaikkiin kodin kuiviin tiloihin. Parhaimmillaan lattia on sellaisissa tiloissa, joissa siltä vaaditaan helppoa puhdistettavuutta, mukavuutta ja kosteudenkestoa. Tästä syystä REPUBLIC-vinyylilattia soveltuukin hyvin esimerkiksi eteiseen, keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen.

Erittäin  hiljainen 

Yksi vinyylilattian eduista on sen hiljaisuus, joka on merkittävä päätöksentekoon vaikuttava asia erityisesti kerrostalokohteissa.

Integroitu alusmateriaali

REPUBLICin vinyylilankkuihin on integroitu valmiiksi askelääntä vaimentava alusmateriaali, mikä nopeuttaa asentamista ja on siksi myös edullinen vaihtoehto. Vinyylilankku on muutenkin kevyt ja helppo asentaa.

Hyvä muistaa!

Voidaan asentaa suoraan vanhan lattian päälle, esimerkiksi muovimaton ja laatan päälle.

Käyttöluokka KL 34 (erittäin kestävä!).

Hyvä äänieristysaste.

Soveltuu käytettäväksi sähkö- ja vesikiertolattialämmitykselle.

Kestää hyvin lämpötilanvaihteluita.

Helppo ja nopea asentaa.

Sertifikaatit

Republic tuotteilla on Floorscore ja Greenguard sertifikaatit, jotka vastaavat suomalaista M1-sisäilmaluokitusta.

    Republic Floor Waterproof Flooring

HUOM! Löydät suomenkieliset asennus- ja hoito-ohjeet kohdasta “Valmistajan ohjeet”. 

ValmistajaRepublic
TuotenumeroREASCT003
Tyyli1-säle
ViisteetMikroviisteet kaikilla sivuilla
PonttiLukkopontti
Mitat1800 × 228 × 6 mm
Käyttöluokka34
Pakkaus2.05 m2

Muista myös nämä