fbpx

Parla Tammi Nordica

Parla Tammi Nordica

83,50 /m2

Osasto:
Koko: 2195 × 137 × 14 mmPakkaus: 1.8 m2 (21 kg)Väri: LuonnollinenVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: Tilaustuote, 1-3 viikkoa
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Mattalakattu, Harjattu
5G-lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

Kotimainen Parla-parketti – vuodesta 1963! 

Parla-laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenten tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota.  Yhä useampaa sisustajaa niin kotimaassa Suomessa kuin maailmallakin puhuttelee laadukkaasti valmistetut tuotteet ja niiden yksilöllinen design. Suomalainen puunjalostus on korkealle arvostettua joka puolella maailmaa. Puu itsessään ihastuttaa aitoudellaan ja ainutlaatuisuudellaan, ja suomalaisten muotoilijoiden käsissä se muuttuu moderneiksi lattianpäällysteiksi.

Eettiset ja ekologiset toimintatavat ilmaisevat Parlan arvoja suomalaisena puunjalostajana. Parla haluaakin tarjota aitoja ja kestäviä tuotteita, joiden laatu ja muotoilu kestävät aikaa ja käyttöä. Parkettien valmistuksessa kiinnitetäänkin erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.

Tammi Nordica-parketti on klassinen, luonnollinen ja perinteinen tammen sävyinen parketti. Tammen luonnollinen syykuvio tulee kauniisti esiin mattalakan alta. Tämä klassinen lattia antaa luonnollisen taustan minkä tahansa tyyliseen sisustukseen, niin moderniin kuin perinteiseen ja kaikkeen siltä väliltä! Valmiin lattiapinnan ilme on lankkumainen parkettilaudan pintasäleen sivuilla ja päädyissä olevien kevyiden reunaviisteiden ansiosta. Parkettilaudassa on 137 mm leveä yhtenäinen pintasäle. Tuote saatavissa silkinhimmeällä mattalakatulla pintakäsittelyllä.

Hyvä tietää! 

-Materiaali: Tammi

-Välisäle/pohjasäle: Havupuuta

-Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa

-Asennus: 5G-lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi

-Tyyli: 1-säle

-Mitat : 14x137x2195 mm  

-Pintakerros: 3,5 mm

-Pintakäsittely: Mattalakka, Harjattu

-Takuu: 10 vuotta

-Päästöluokitus: parketeilla on M1-sisäilmaluokitus, joka kertoo, että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti. 

HUOM! Parketin asennusohjeet löydät tältä sivulta, kohdasta “Valmistajan ohjeet”.

 

Tervetuloa turvallisille ostoksille myyntinäyttelyymme tai verkkokauppaan!

 

Parketti Parla Tammi Piano 3-säleinen savytetty mattalakka 2,70m²/pkt             Parketti Parla Tammi Piano 3-säleinen savytetty mattalakka 2,70m²/pkt

ValmistajaParla
Tuotenumero20291
Tyyli1-säle
ViisteetViisteet kaikilla sivuilla
Pontti5G-lukkopontti
PintakäsittelyMattalakattu, Harjattu
Mitat2195 × 137 × 14 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus1.8 m2, 21 kg

Muista myös nämä