fbpx

Parla Koivu Natural

Parla Koivu Natural

67,80 /m2

Osasto:
Koko: 2195 × 137 × 14 mmPakkaus: 1.8 m2 (13 kg)Väri: LuonnollinenVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: Tilaustuote|1-3 viikkoa
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Mattalakattu
5G-Lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

Kotimainen Parla-parketti – vuodesta 1963! 

Parla-laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenten tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota.  Yhä useampaa sisustajaa niin kotimaassa Suomessa kuin maailmallakin puhuttelee laadukkaasti valmistetut tuotteet ja niiden yksilöllinen design. Suomalainen puunjalostus on korkealle arvostettua joka puolella maailmaa. Puu itsessään ihastuttaa aitoudellaan ja ainutlaatuisuudellaan, ja suomalaisten muotoilijoiden käsissä se muuttuu moderneiksi lattianpäällysteiksi.

Eettiset ja ekologiset toimintatavat ilmaisevat Parlan arvoja suomalaisena puunjalostajana. Parla haluaakin tarjota aitoja ja kestäviä tuotteita, joiden laatu ja muotoilu kestävät aikaa ja käyttöä. Parkettien valmistuksessa kiinnitetäänkin erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.

Parla Koivu Natural

Vaalean raikas Koivu Natural ilmentää parhaimmillaan koivupuun luonnollista kauneutta. Koivu Natural on yksisäleinen parketti, jossa parkettilauta muodostuu yhtenäisestä puupinnasta. Yhtenäisen leveän puupinnan ansiosta Koivu Natural-parketissa oikeuksiinsa pääsee koivun rauhallinen ja pehmeä ilme.

Natural lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen värivaihtelu ja oksaisuus, eikä oksien määrää ole rajoitettu. Koivu sopii erinomaisen hyvin tuomaan raikkautta sisustukseen jokaisena vuodenaikana.

Hyvä tietää! 

-Materiaali: Koivu

-Välisäle/pohjasäle: Havupuuta

-Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa

-Asennus: 5G-lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi

-Tyyli: 1-säle

-Viisteet: neljällä sivulla

-Mitat : 14 x 137 x 2195 mm

-Pintakerros: 3,5 mm

-Pintakäsittely: Mattalakka

-Takuu: 10 vuotta

-Päästöluokitus: parketeilla on M1-sisäilmaluokitus, joka kertoo, että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti. 

HUOM! Parketin asennusohjeet löydät tältä sivulta, kohdasta “Valmistajan ohjeet”.

 

Tervetuloa turvallisille ostoksille myyntinäyttelyymme tai verkkokauppaan!

 

Parketti Parla Tammi Piano 3-säleinen savytetty mattalakka 2,70m²/pkt             Parketti Parla Tammi Piano 3-säleinen savytetty mattalakka 2,70m²/pkt

ValmistajaParla
Tuotenumero9656
Tyyli1-säle
ViisteetEi Viisteitä
Pontti5G-Lukkopontti
PintakäsittelyMattalakattu
Mitat2195 × 137 × 14 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus6 lautaa, 1.8 m2, 13 kg

Muista myös nämä