Parador Trendtime 3 Oak Skyline White

35,90 /m2

Osasto:
Tyyli: KalanruotoKoko: 858 × 143 × 8 mmPakkaus: 1.595 m2 (12.13 kg)Väri: VaaleaKäyttöluokka: 32Varastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: 2-3 viikkoa tilauksesta
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Laminaatti, KL32
Lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 10 %)
(M2)

Kuvaus

PARADOR – SAKSALAISTA LAATUA PARHAIMMILLAAN

Parador on saksalainen ja yli 40-vuotias lattia- ja seinämateriaaleja valmistava yhtiö. Olitpa sitten kiinnostunut laminaateista, parketeista tai vinyylilattioista, saksalainen käytännönläheisyys, loppuun asti hiottu tyyli ja kova kulutuksenkestävyys takaavat varmasti laadukkaat tuotteet. Paradorin tuotekehitys perustuukin kestävään ja innovatiiviseen ajatteluun.

Hyvä tietää! 

KALANRUOTOLATTIA VIHDOIN LAMINAATTINA

Paradorin Trendtime 3 -sarjan laminaattilauta on hyvin vakaa, koska se on 8mm vahvuinen. Yhden laudan leveys on 143 mm ja pituus 858 mm. Kyseisen laminaatin kaikki reunat ovat viistetyt, jolloin lautojen väliin muodostuu pieni V:n muotoinen ura.

TAKUU

Parador Trendtime 3 sarjan -laminaateilla on kotikäytössä elinikäinen takuu ja julkitilakäytössä viiden (5v) vuoden takuu.

HELPPOHOITOINEN JA KESTÄVÄ

Paradorin laminaattilattia on täydellinen valinta arjen helppohoitoisuutta arvostaville. Lattian käyttöluokka KL on 32 eli se kestää  hyvin kulumista. Helpon asennustavan ja kestävyyden ansiosta lattiasta on iloa moneksi vuodeksi. Mikä tärkeintä, Parador kyllästää kaikkien laminaattituotteiden reunat, jonka ansioista myös Trendtime 3 -sarjan lattioiden kosteussuoja on hyvä.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

Olitpa sitten ammattilainen tai ensikertalainen, on paradorin laminaatit helppo asentaa – kiitos Safe-Lock lukkopontin. Laminaatit soveltuvat erinomaisesti myös sähkö- ja vesikiertoiselle lattialämmitykselle.

HUOM!

Asennusohjeet löytyvät lattiapaketeista toimituksen yhteydessä ja lisäksi myös tältä sivulta kohdasta “Valmistajan ohjeet”. 
Huomioithan, että tuote tulee AINA liimata ponteista. 

ValmistajaParador
Tuotenumero1730251
TyyliKalanruoto
ViisteetMikroviisteet kaikilla sivuilla
PonttiLukkopontti
PintakäsittelyLaminaatti, KL32
Mitat858 × 143 × 8 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Käyttöluokka32
Pakkaus13 lautaa, 1.595 m2, 12.13 kg

Muista myös nämä