Parador Classic 1050 Oak Smoked

24,90 /m2

Osasto:
Tyyli: 1-säleKoko: 1285 × 194 × 8 mmPakkaus: 2.493 m2 (18.9 kg)Väri: TummaKäyttöluokka: 32Varastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: Tilaustuote, 2-3 viikkoa
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

Saksalainen Parador vaativaan makuun

Kaikille Paradorin laminaateille on tyypillistä kauniit ja luonnolliset lattiakuosit sekä korkea kulutuksenkestävyys.

Classic 1050 -sarjan laminaatti on ylellinen, sillä se on 194 mm leveä, 1285 mm pitkä ja 8 mm korkea. Kokonsa ansiosta lauta on hyvin vakaa ja ison lukkopontin ansiosta asentaminen on helppoa.

Upea lankkuvaikutelma

Leveän lankun ympärillä olevat mikroviisteet korostavat vaikutelmaa aidosta ja kauniista puulattiasta. Kun laudat asennetaan, muodostuu lautojen väliin pieni v-muotoinen ura, joka luo lattialle ominaisen lankkulattiavaikutelman. Viistereuna muodostuu sekä laudan pitkille että lyhyille sivuille.

Kovaan kulutukseen 

Tämän lattian kulutuskestävyys on hyvä, sillä sen käyttöluokka KL on 32. Tuote soveltuukin erinomaisesti koti- ja julkitilakäyttöön.

Kosteuden vastustuskyky

Yksi laminaattilattioiden tärkein ominaisuus on niiden kosteuden vastustuskyky eli ns. turpoamissuoja. Tämän takia Parador kyllästää kaikkien laminaattituotteiden reunat pitkiltä sivuilta ja päädyistä. Parador Classic 1050 -laminaattien turpoamissuoja on peräti 60% parempi kuin EN13329 standardi.

Asennus 

Paradorin patentoitu Safe-Lock lukkopontti on nopea asentaa ison kokonsa tähden.  Laminaatin asennuskorkeus on matala, minkä ansiosta laminaatti on erinomainen lattianpäällyste myös remonttikohteisiin, jossa kynnysten nostamista halutaan välttää.

Paradorin laminaatit soveltuvat hyvin lattialämmitykselle, sekä vesikiertoiselle että sähkövastuksin toimivalle lämmitysjärjestelmälle.

Lattian rakenne 

  1. Laminaatin kulutuspinta
  2. Puukuvioitu filmipaperi
  3. Kantava HDF -puukuiturunko
  4. Tasapainottava pohjakerros
  5. Laadukas lukkopontti

ValmistajaParador
Tuotenumero1475603
Tyyli1-säle
ViisteetViisteet kaikilla sivuilla
PonttiLukkopontti
Mitat1285 × 194 × 8 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Käyttöluokka32
Pakkaus10 lautaa, 2.493 m2, 18.9 kg

Muista myös nämä