fbpx

Karelia Tammi Lungo

Karelia Tammi Lungo

43,90 /m2

Osasto:
Koko: 2266 × 188 × 14 mmPakkaus: 3.41 m2 (26 kg)Väri: LuonnollinenVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: Tilaustuote:1-3 viikkoa
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Mattalakattu
5G-lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

Hyvä tietää! 

Jokainen Karelian hyväksymä tukki kulkee matkallaan metsästä parketiksi monen valvovan silmän alta. Eteenpäin pääsee vain puuaines, joka on silmälle kaunis ja laadultaan virheetön. Vielä ennen valmiin parketin lähtöä maailmalle huolelliset silmäparit tarkastavat erikseen jokaisen parkettilaudan. Näin varmistetaan, että saat kotiisi varmasti kaikki Karelian tiukat laatuvaatimukset täyttävän parkettilattian. Karelia-parkettilaudassa on kolminkertainen rakenne. Pinta on kovaa, virheetöntä jalopuuta, välikerros ja pohjaviilu verkkaisesti ja vankaksi kasvanutta suomalaista kuusipuuta. Rakenteen vahva mutta joustava ristiinliimaus pitää kotisi Karelia-parketin uudenveroisena vuosikymmeniä.

Rakenne

Karelia-parketin kolmikerroksein ristiinliimattu rakenne on kestävä. Sauvaisuus kertoo, kuinka monesta rinnakkaisesta puupalasta parketin pintakerros on valmistettu.

Puulajit

Karelia-parketit tehdään useista toinen toistaan kauniimmista puulajeista.
Puulajit eroavat toisistaan paitsi ulkonäön myös kestävyytensä ja kovuutensa osalta sekä sen suhteen miten auringonvalo vaikuttaa niiden värisävyyn.

Lukkopontti: Karelia-parketin lukkopontit ovat Profiloc 5G tai Profiloc 2G.

Pintakäsittelyt: Parkettilattian ulkonäköön vaikuttavat puulajin lisäksi parketin lajitelma, sauvaisuus ja pintakäsittely.

                  

 

ValmistajaKarelia
Tuotenumero19491
Tyyli3-säle
ViisteetEi Viisteitä
Pontti5G-lukkopontti
PintakäsittelyMattalakattu
Mitat2266 × 188 × 14 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus8 lautaa, 3.41 m2, 26 kg

Muista myös nämä