Kährs Tammi Twilight 3S

59,90 /m2

Osasto:
Tyyli: 3-säleKoko: 2423 × 200 × 15 mmPakkaus: 2.91 m2 (23 kg)Väri: VaaleaLajitelmakuvaus: Luonnollinen / NaturVarastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: 1-2 viikkoa tilauksesta
Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Ultramattalakattu|Harjattu
Lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

LUONNOLLINEN / NATUR

(Harmonious)

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.
HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

VANHIN JA INNOVATIIVISIN VUODESTA 1857 – RUOTSALAINEN KÄHRS 

On monta hyvää syytä valita Kährs-parketti tai -puulattia. Puu on lattiamateriaaleista ekologisin, kaunein ja monipuolisin. Harva materiaali on yhtä lämminhenkinen ja tunnelmallinen kuin puu. Se pehmentää minimalistisen yksinkertaista sisustusta ja korostaa kauniisti perinteistä sisustustyyliä. Trendejä tulee ja menee, mutta laatu ja tyyli ovat aina muodissa. Siksi Kährs-puulattia on ajaton ja varma valinta. Kährs-lattioissa yhdistyy laatu, design, innovaatiot, ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys.

Hyvä tietää!

PITKÄT PERINTEET

Kährs aloitti toimintansa perheyrityksenä yli 160 vuotta sitten. Jo silloin luotiin perusta yrityksen kestävän kehityksen tuotannolle, sillä pieni Nybron kaupunki sijaitsee eteläisessä Ruotsissa seudulla, joka on tunnettu villistä luonnostaan, komeista metsistään ja laajoista erämaistaan. Suurin osa puulattioiden valmistuksessa käytetystä raaka-aineesta saadaan Ruotsissa sijaitsevan tärkeimmän tuotantolaitoksen ympäristöstä. Alueella on lukuisia metsiä, joissa kasvaa tammea ja joissa istutetaan enemmän puita kuin kaadetaan. Tämä mahdollistaa erinomaisesti sen, että Kährs voi huolehtia siitä, että kaikki tammitukit on tuotettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

INNOVATIIVISIN

1.Ensimmäinen moderni parkettilattia

Vuonna 1941 Kährsille myönnettiin patentti monikerroksisesta puulattiarakenteesta. Se oli maailman ensimmäinen lautaparketti. Rakenne tekee lattiasta vakaan vuodenaikojen mukaan vaihtelevasta ilmankosteudesta huolimatta.

2.Paras ponttijärjestelmä

Vuonna 1999 Kährs otti ensimmäisenä puulattiavalmistajana käyttöön mekaanisen, liimattoman ponttijärjestelmän – nerokkaan Woodloc® -lukkopontin. Tämä pontti mullisti puulattiamarkkinat. Nykyinen Woodloc® 5S -lukkopontti on vielä entistäkin parempi ja kestävämpi.

3.Ylivoimainen pintakäsittely

Kährs on tehnyt paljon tuotekehitystä ja tutkimusta luodakseen pintakäsittelyitä, jotka ovat tarpeeksi vahvoja kestämään päivittäistä kulutusta, mutta silti niin ohuita, että puun luonnollinen tuntuma säilytetään. Pintakäsittelyaineemme eivät sisällä liuottimia, formaldehydiä eikä isosyanaatteja.

LUKEMATTOMIA DESIGN-VAIHTOEHTOJA

Kährsin lattiavalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaiken kokoisiin ja tyylisiin huoneisiin. Valikoimassa on runsaasti eri puulajeista valmistettuja lattioita ja paljon erilaisia pintakuvio- ja kokovaihtoehtoja.

Harjattu, käsin veistetty, reunoista viistetty, silkin sileä tai mattapintainen. Jokainen Kährsin lattialauta on käsitelty erikseen, jolloin saadaan näkyviin puun jäljittelemätön kauneus sekä ainutlaatuinen yhdistelmä syykuviota ja oksaisuutta.

Pintakäsittely vaikuttaa merkittävästi siihen miltä puulattia tuntuu ja näyttää. Kährsillä on erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja. Mattalakka tekee pinnasta miellyttävän ja sileän tuntuisen, ultamattalakka saa pinnan tuntumaan käsittelemättömältä puulta ja öljykäsittely antaa lattialle kauniin luonnollisen ilmeen.

KAUNEUTTA HYVÄLLÄ OMALLATUNNOLLA

1.Vihreä tuote

Kährs-parkettien monikerroksisen rakenteen ansiosta puumateriaali voidaan käyttää tehokkaasti. Niistä tukin osista, joita ei hyödynnetä lattioiden valmistukseen, tehdään biopolttoainetta. Osa siitä käytetään Kährsin tuotantotehtaan tilojen lämmitykseen. Loppu toimitetaan paikalliselle energiayhtiölle ja noin 45 000 ympäristössä asuvaa ihmistä saa nauttia kierrätetyllä puulla tuotetusta lämmöstä.

2.Vihreä tuotanto

Tuotantoprosessi on suunniteltu vaikuttamaan ympäristöön mahdollisimman vähän. Vuosien mittaan Kährs on tuonut markkinoille lukuisia tuotanto- ja materiaali-innovaatioita, joiden tavoitteena on ollut tehdä Kährsin toiminnasta yhä vastuullisempaa.

3.Ekologinen ajattelutapa 

Ruotsalainen alkuperä ja perinteet leimaavat kaikkea tekemistä – Kährs arvostaa korkeaa laatua ja designia sekä ympäristöystävällisyyttä.

4.Ympäristösertifikaatit

  • EMAS: EU:n vapaaehtoinen ympäristöjärjestelmä
  • ISO: ISO 14001 kansainvälinen ympäristönhallintajärjestelmä ja ISO 9001 kansainvälinen laadunhallintajärjestelmä
  • FSC®/PEFC™: Vastuullinen metsänhoito
  • FLOORSCORE: FloorScore® on USA:n tunnetuin sisäilman laadun sertifiointistandardi (indoor air quality = IAQ) kovapintaisille lattiamateriaaleille, liimoille ja alusmateriaaleille

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Kährs antaa valmistamilleen lattioille 30 vuoden puhkikulumattomuustakuun, kun lattian ylläpidossa on noudatettu valmistajan antamia hoito- ja huolto-ohjeita. Kährs-puulattiat voidaan lisäksi asentaa lattialämmityksen kanssa, sillä niissä on vahva Woodloc-pontti ja muotovakaa rakenne.

Tutustu tuotteen hoito- ja asennusohjeisiin kohdassa “Valmistajan ohjeet”

ValmistajaKährs
Tuotenumero44271
Tyyli3-säle
ViisteetEi viisteitä
PonttiLukkopontti
PintakäsittelyUltramattalakattu|Harjattu
Mitat2423 × 200 × 15 mm
LattialämmitysSoveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle
Pakkaus6 lautaa, 2.91 m2, 23 kg
LajitelmaLuonnollinen / Natur

Natur on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan puun luonnollinen oksaisuus, jossa oksien koko on rajattu. Myös pienet oksaryhmät ovat sallittuja, samoin kuin oksien kittaus ja puun luonnollinen ydinsäteiden aikaansaama kuvio eli ns. peilikuvio.
HUOM! Pintakäsittely saattaa vaikuttaa kitatun kohdan ulkonäköön.

Muista myös nämä