-9%

Kährs Luxury Tiles Vinyyli Steele

Alkuperäinen hinta oli: 46,90 €.Nykyinen hinta on: 42,90 €./m2

Osasto:
Tyyli: Kivijäljitelmä, LaattaKoko: 600 × 300 × 6 mmPakkaus: 1.8 m2Väri: HarmaaKäyttöluokka: 33Varastosaatavuus: TilattavissaToimitusaika: 1-2 viikkoa
Soveltuu lattialämmitykselle
Lukkopontti
Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Syötä neliömäärä (huomioi hukkavara noin 5 %)
(M2)

Kuvaus

KÄHRS – KORKEALAATUISIA KIVIVINYYLILAATTOJA

Kährsin upeat Luxury Tiles -kivivinyylilaatat! 

Valittavanasi on monta upeaa erilaista värisävyä, joista löytyy varmasti juuri se oikea lattia. Tutustu valikoimaamme ja tilaa mallipalat kotiin katsottavaksi. Voit rauhassa vertailla lattian värisävyjä kotisi muuhun värimaailmaan ja näin lopullinen valinta helpottuu.

Vinyylilaatan asentaminen on helppoa, korkealaatuisen Click 5g -lukkopontin ansiosta. Vahvat liitokset takaavan Click 5G -lukkopontin ansiosta lattian rakenne on myös vakaa ja kestävä. On hyvä tietää, että kivivinyylilaattamme paksuus on 6mm ja käyttöluokka on 33. 

Harmaa kivikuosinen Steele-vinyylilaatta on hiljainen ja miellyttävä paljaan jalan alla ja toimii loistavasti esimerkiksi koira- ja lapsiperheiden arjessa. Keraaminen pintakäsittely muodostaa lattian pintaan erityisen suojakerroksen päivittäistä kulutusta, naarmuuntumista ja vesiroiskeita vastaan. Pintakäsittely tekee lattiasta myös helposti puhdistettavan. Kährs Luxury Tiles Click 5G -kivivinyylilaatoissa on askelääntä eristävänä rakenteena erityinen IXPE-kerros integroituna laatan alapintaan. Tämä lisää asumismukavuutta ja tekee lattiasta miellyttävän hiljaisen.

Tämä tuote on loistava valinta kodin lattiaksi niin kestävyytensä kuin tyylikkyytensä puolesta. Se on myös turvallinen valinta, sillä laatta on täysin ftalaatiton ja sillä on parhaan sisäilmaluokituksen M1-sertifikaatti.

Hyvä tietää!

-Käyttöluokka KL 33 (Erittäin kestävä! Sopii myös julkitilakäyttöön!)

-Laatan koko: 6 x 300 x 600mm

-Monta upeaa värivaihtoehtoa

-Vahva Click 5G -lukkopontti

-Jäykkä runkorakenne, joka koostuu kivivinyylikomposiitista

-Askelääntä eristävä IXPE-kerros integroitu valmiiksi lankun alapintaan

-Yhteensopiva lattialämmityksen kanssa

-Vahva keraaminen pintakäsittely, joka muodostaa lattian pintaan erityisen suojakerroksen päivittäistä kulutusta vastaan 

-Takuuaika kotikäytössä 10 vuotta

Lattian hoito- ja asennusohjeet löydät sivustoltamme “valmistajan ohjeet”!

ValmistajaKährs
Tuotenumero40155
TyyliKivijäljitelmä, Laatta
ViisteetViisteet kaikilla sivuilla
PonttiLukkopontti
Mitat600 × 300 × 6 mm
LattialämmitysSoveltuu lattialämmitykselle
Käyttöluokka33
Pakkaus1.8 m2

Muista myös nämä