TULOKSET: 0 kpl

Tietosuojaseloste

Tämä on Romanoff Lattiat Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 23.5.2018.

Rekisterinpitäjä

Romanoff Lattiat Oy
Kisällitie 3b

01730 Vantaa
y-tunnus: 0314596-9

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, otattehan yhteyttä sähköpostitse: myynti@romanoff.fi.

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla tuotteita verkkokaupasta tai ostamalla tuotteita myymälästä, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot

Romanoff Lattiat Oy käsittelee henkilötietojanne, kun ostatte tuotteita verkkokaupasta tai myymälästä. Tietoja, joita kerätään ovat mm. nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ja tarvittaessa myös muita palvelun tuottamiseen liittyviä tietoja, joiden avulla pystymme toimittamaan ja tekemään tilatut palvelut toimeksiannon mukaisesti.

Henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:
asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen, palvelun toteuttaminen, materiaalin toimitus, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen ja markkinointi.

Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Romanoff Lattiat Oy:n työntekijöillä ja Romanoff Lattiat Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Romanoff Lattiat Oy:n järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja. Käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA
Twitter: Twitter Inc. 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

Käyttäessänne www.romanoff.fi sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.