Romanoff loi unelmien lattiat Laurin taloihin

Romanoff Lattiat lähti yhteistyökumppaniksi uuteen Laurin Talot -ohjelmaan, joka alkaa huhtikuussa MTV3-kanavalla. Ohjelmassa muusikko Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa upeat taloprojektit Elastiselle, Duudsonien Jarpille ja juontaja Aleksi Valavuorelle ja itselleen. Romanoff Lattiat piti huolen, että jokainen talo sai arvoisensa lattian.

 

Romanoff Lattiat innostui lähtemään ohjelmayhteistyöhön Lauri Ylösen omasta pyynnöstä. Laurin valloittava persoona, intohimoinen asenne designiin ja vahva näkemys suunnittelijana vakuuttivat, että yhteistyö tulisi olemaan kiintoisa ja innostava kokemus. Romanoff Lattiat lähti mukaan myös oppimielessä – ekologisuuteen ja innovatiivisiin sisustus- ja rakennusratkaisuihin pureutuva ohjelma tarjosi perinteikkäälle lattioiden asiantuntijalle uutta näkemystä ja haastetta.

 

 

Kurkistus tulevaisuuden kotitrendeihin

Laurin Talot -ohjelma tarjoaa ennen kaikkea silmänruokaa sisustuksesta kiinnostuneille ja inspiraatiota oman kodin rakentajille. Katsojia hemmotellaan hienolla designilla, upeasti suunnitelluilla rakennuksilla ja mahtavilla maisemilla. Ohjelman keskiössä ovat myös uusinta teknologiaa hyödyntävät, luontoystävälliset sisustus- ja asumisratkaisut, jotka ovat nouseva asumisen trendi myös maailmalla.

 

 

Persoonat ja tarinat talojen taustalla

Upeiden sisustusratkaisujen lisäksi Laurin Talot -ohjelman sydän on kotiprojektien taustalla olevissa ihmisissä. Jokainen suunniteltava talo on erilainen, kuten myös sen taustalla olevat persoonat, tarinat ja unelmat. Yhteistyön yksi mieleenpainuvimmista hetkistä olikin, kun ohjelmassa esiintyneet herrasmiehet ilmaantuivat Romanoff Lattioiden näyttelytilaan touhuamaan erilaisten materiaalivaihtoehtojen pariin. Jokaisella oli omat visionsa ja tyylinsä, joita haluttiin innolla päästä toteuttamaan.

 

 

Klassinen tammilattia hurmasi Laurin

Laurin omaan taloon valittiin klassinen ELLETT Design Collection Tammi Natural -lattia. Valinta tapahtui käänteen kautta, sillä minimalistiseen sisustustyyliin mieltyneellä Laurilla oli alkuun vahva visio japanilaistyylisestä bambulattiasta. Kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta päädyttiin kuitenkin perinteisempään tammilattiaan. Laurin valitsema lattia oli kaikin puolin toimiva ratkaisu – tammen kovuus tekee lattiasta kestävän ja puulle tehty pehmeä harjaus tuo materiaalin luonnollisen kauneuden upeasti esille. Lopputuloksesta tuli kaikkien mielestä onnistunut, sillä pelkistetympi lattiamateriaali loi täydellisen tasapainon Laurin muuten rouhean särmikkääseen kotiin.

 

 

Tammi taipuu moneen tyyliin

Mikäli katsojan haaveissa on samantyylinen koti kuin Laurilla, ELLETT Design Collection Tammi Natural on loistava valinta lähes kaikenlaisiin koteihin. Kevyesti harjattu ja maanläheinen tammi täydentää loistavasti niin räväkämpää, perinteisempää kuin moderniakin kodinsisustusta. Se sopii myös koteihin, joissa on pienempiä lemmikeitä ja lapsia.  Jos perheeseen kuuluu suurempi koira, lankku- tai parkettilattiaa parempi vaihtoehto on esimerkiksi vinyyli- tai laminaattilattia. Vaikka oma visio halutusta tyylistä olisikin selkeä, lattiaa valitessa kannattaa aina harkita myös asiantuntijan konsultaatiota tai sisustussuunnittelijan apua.

 

Laurin asuntoon valittiin pehmeän luonnollinen Ellett Design Collection Tammi Natural -parketti.

 


Laurin Talot -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 3.4.2017. Katso trailer!

Yhteistyössä:

www.alvardag.com

 

Takaisin