TULOKSET: 0 kpl

Lattiaremontti Romanoffin tapaan

Romanoff Lattioiden palvelukonsepti on laajuudeltaan ainutlaatuinen, aina asennusta ja rahoitusta myöden. Kun valitset meidät kumppaniksi lattiaremonttiin, hoituu työ ammattitaidolla ja luotettavasti alusta loppuun. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman ensiluokkaisia lattiamateriaaleja ja hoidamme tarvittaessa myös suunnittelun, asennuksen, vanhan lattian purun ja joustavat rahoitusratkaisut. Kaikki tämä saman katon alta, budjettiasi ja aikatauluasi kunnioittaen. Konseptimme on kehitetty juuri Sinua varten, ota siis yhteyttä ja kerro minkälaista lattiaprojektia olet suunnittelemassa!

Pyydä tarjous

Suunnittelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään lattian valinnassa. He osaavat tehdä kotiisi sopivan yksilöllisen ehdotuksen, jossa huomioidaan toivomuksesi, tarpeesi ja käytettävissä oleva budjetti. Kun haluat uniikin lattian – sellaisen jota ei muualta löydy – toteutamme sen toiveittesi mukaisesti.

Asennus

Asennuspalvelumme hoitaa luotettavasti ja ammattitaitoisesti vaativatkin kohteet yksityiskodeissa ja julkitiloissa. Palveluun sisältyy lisämaksusta vanhojen lattiapintojen irrotus sekä poisvienti, uusien lattiapintojen asennukset ja kunnostukset.

Kuljetus ja kanto

Jätä kuljetus huoleksemme!
Kuljetamme ja kannamme ostamasi tuotteet antamaasi osoitteeseen lisämaksusta.

Lattioiden hionta ja lakkaus

Vanhan parkettilattian hionta ja lakkaus saattaa toisinaan olla hyvä vaihtoehto kokonaan uuden lattian vaihtamiselle – anna meidän tehdä tämä työ puolestasi. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla vanhan parkettilattian huolto, hionta ja lakkaus sujuu ilman stressiä ja niin, että lattiat ovat työn jälkeen jälleen uuden veroiset.

Kohdekartoitus ja vahinkotarkastus

Selvitämme kotisi tarpeet kohdekartoituksella (esimerkiksi lattia- ja oheismateriaalin menekki) ja konsultoimme tarvittaessa vahingon sattuessa (mm. vesivahinko ja tähän liittyvä työaika- ja materiaalitarve). Kohdekartoituksen hinta hyvitetään, mikäli työ tilataan Romanoff Lattioilta (150 e/käynti + alv 24 %).

Rahoitus

Klarnan kautta voit maksaa tilaamasi tuotteet kätevästi laskulla. Voit myös halutessasi maksaa ostoksesi joustavasti 6–24 kuukauden erissä.