fbpx

Intohimona kauniit lattiat

Parketit

Kovapuulattiat

Vinyylit

Kalanruodot

Tilaa mallipala

Mietityttääkö minkälainen lattia sopii parhaiten kotiisi?
Haluatko miettiä rauhassa ennen kuin teet ostopäätöksen?
Tilaa mallipalat kotiin nähtäväksi.

Outlet

Poimi parhaat löydöt ensimmäisenä!
Outletista löydät paljon poistotuotteita edulliseen hintaan.

Suunnitelmissa lattiaremontti?

Ostajan Oppaasta löydät kaiken tarvittavan lattiaremonttiin ja materiaalien hoitamiseen liittyen.

Ammattilaisten palvelut

Arkkitehdit ja suunnittelijat

Tervetuloa tutustumaan Romanoff Lattioiden showroomin lattiavalikoimaan! Esillä on laaja kattaus eri tuotemerkkien massiivi- ja lautaparketteja, kovapuulattioita, vinyyleitä ja laminaatteja. Voit myös tarvittaessa hyödyntää neuvottelutilaamme suunnittelutyössäsi tai asiakastapaamisissa.

Rakentajat ja remontoijat

Romanoff Lattiat on loistava kumppani myös rakennusliikkeille, remontoijille, korjausrakentajille ja talotehtaille. Ammattiasiakasmyyntimme palvelee juuri sinua. Meiltä saat nopean ja ketterän palvelun sekä loistavan materiaalivalikoiman projekteillesi. Jos olet kiinnostunut tiliasiakkuudesta, myyntimme kertoo mielellään lisää!

Lattiaremontti Romanoffin tapaan

Henkilökohtainen palvelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään lattian valinnassa ja remonttisuunnitelmissa. Teemme kotiisi yksilöllisen ehdotuksen, jossa huomioidaan toiveesi ja mikä tärkeintä, olemassa oleva budjetti sekä aikataulu. Ja kun haluat uniikin lattian – sellaisen, jota ei muualta löydy – toteutamme sen toiveittesi mukaisesti.

Ota yhteyttä

Materiaalit

Romanoff Lattioiden verkkokaupasta ja myymälästä löydät parketit, laminaatit, vinyylit, listat ja alusmateriaalit helposti. Laaja valikoimamme kattaa alan parhaat merkit kuten Meister, Parador, Pergo, Timberwise, ELLETT, Kährs, Romanoff Collection, Tarkett ja Karelia.

Ota yhteyttä

Materiaalien kuljetus

Jätä kuljetus huoleksemme ja anna meidän kuljettaa ostamasi tuotteet antamaasi osoitteeseen lisämaksusta.

Ota yhteyttä

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme hoitaa luotettavasti ja ammattitaidolla vaativatkin kohteet yksityiskodeissa. Palveluun sisältyy lisämaksusta vanhojen lattiapintojen irrotus, poisvienti ja kierrätys sekä uusien lattiapintojen asennukset ja kunnostukset.

Ota yhteyttä

Vanhan lattian huolto

Vanhan parkettilattian hionta ja lakkaus saattaa toisinaan olla hyvä vaihtoehto kokonaan uuden lattian vaihtamiselle – anna meidän tehdä tämä työ puolestasi. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla vanhan parkettilattian huolto, hionta ja lakkaus sujuu ilman stressiä ja niin, että lattiat ovat työn jälkeen jälleen uuden veroiset.

Ota yhteyttä

Rahoitus

Voit maksaa myymälä- ja verkkokauppaostoksesi yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla sekä Klarnalla.

Kun hankit lattiat Romanoffilta, voit itse päättää haluatko maksaa nyt, laskulla tai myöhemmin pienemmissä erissä.

SIIRRY OSTOKSILLE