TULOKSET: 0 kpl

Yritys

Intohimoinen suhtautuminen omaan työhön ja korkeaan laatuun on ollut punainen lankamme siitä lähtien kun perustimme Parketti Romanoff Oy:n (nykyinen Romanoff Lattiat Oy) vuonna 1979.

Muutaman sukupolven ja vuosikymmenen kokemuksen jälkeen voimme sanoa, että tie ei aina ole ollut helpoin mahdollinen, mutta uskomme valinneemme oikein.

Ja mikä parasta, niin uskovat tyytyväiset asiakkaammekin. Heidän joukossaan on niin yksityisiä kuin julkisia rakentajia ja kohteita, joissa laadusta – virheettömästä ulkonäöstä ja kestävyydestä – ei ole haluttu tinkiä. Kansallisteatteri, Suomen Pankki ja Musiikkitalo, muun muassa, ovat hyviä esimerkkejä siitä, että kunnianhimoomme ja osaamiseemme luotetaan.

Lattia on pitkäikäinen ja yksi tärkeimmistä kotisi arvoon vaikuttavista investoinneista. Sen vuoksi uskomme, että Sinun kannattaa tehdä niin kuin mekin.

Kun valitset laadun, et sitten myöhemmin joudu katumaan.

Tänä päivänä tuoteportfoliomme koostuu parketeista, laminaateista, vinyyleistä ja korkeista. Oman ELLETT-mallistomme lisäksi edustamme laajaa valikoimaa eri tuotemerkkejä.

Saat meiltä myös yksilölliset massiiviparkettilattiat kuten kalanruotoparketit, jotka tehdään aina käsityönä toiveittesi mukaan.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme suunnitteluapua, asennuspalvelut sekä kunnostukset eli kaikki alan palvelut avaimet käteen -periaatteella. Toivomme, että kokemuksemme puhuu puolestaan: olemme toimittaneet ja asentaneet asiakkaillemme lattiapinnoitteita yli 6 miljoonaa neliötä lähes 40 toimintavuotemme aikana!

Romanoff Lattiat Oy

Perustettu: 1979 (Parketti Romanoff Oy)
Toimiala: Lattioiden maahantuonti, myynti ja asentaminen
Perustaja: Pertti Romanoff
Toimitusjohtaja: Tommi Romanoff
Omistus: Tommi Romanoff
Liikevaihto: Noin 13 meur
Myyntinäyttely: Vantaan Piispankylässä, Kisällintie 3 B, 01730 Vantaa
Lattian- ja seinänpäällysteliiton jäsen
Mukana harmaan talouden vastaisessa Luotettava kumppani -ohjelmassa

Edustamamme tuotemerkit

Oma tuotemerkkimme ELLETT

  • Luotu vuonna 2007
  • 5 parkettimallistoa
  • 1 laminaattimallisto
  • 1 vinyylimallisto
  • Helppo asentaa
  • Ympäristövaatimukset huomioitu
  • Suomalainen tuotekehitys ja design
  • Räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan
  • Sopii niin koteihin kuin julkisiin tiloihin