TULOKSET: 0 kpl

Palvelut

Ota yhteyttä meihin, kun kaipaat apua lattia-asennukseen, suunnitteluun tai kokonaisvaltaiseen lattiaprojektiin. Tarjoamme monipuoliset palvelut, joilla toteutat sujuvasti kaikki lattiaprojektit.

Suunnittelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään lattian valinnassa. He osaavat tehdä kotiisi sopivan yksilöllisen ehdotuksen, jossa huomioidaan toivomuksesi, tarpeesi ja käytettävissä oleva budjetti.

Yksilöllinen lattia

Kun haluat uniikin lattian – sellaisen jota ei muualta löydy – toteutamme sen toiveittesi mukaisesti.

Rahoitus

Klarnan kautta voit maksaa tilaamasi tuotteet kätevästi laskulla. Voit myös halutessasi maksaa ostoksesi joustavasti 6–24 kuukauden erissä.

Asennus

Asennuspalvelumme hoitaa luotettavasti ja ammattitaitoisesti vaativatkin kohteet yksityiskodeissa ja julkitiloissa. Palveluun sisältyy lisämaksusta vanhojen lattiapintojen irrotus sekä poisvienti, uusien lattiapintojen asennukset ja kunnostukset.

Kuljetus ja kanto

Jätä kuljetus huoleksemme!

Kuljetamme ja kannamme ostamasi tuotteet antamaasi osoitteeseen lisämaksusta.

Kohdekartoitus ja vahinkotarkastus

Selvitämme kotisi tarpeet kohdekartoituksella (esimerkiksi lattia- ja oheismateriaalin menekki) ja konsultoimme tarvittaessa vahingon sattuessa (mm. vesivahinko ja tähän liittyvä työaika- ja materiaalitarve). Kohdekartoituksen hinta hyvitetään, mikäli työ tilataan Romanoff Lattioilta (150 e/käynti + alv 24 %).