TULOKSET: 0 kpl

Inspiraatio ja referenssit

Etsitkö uusia ideoita ja inspiraatioita kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai työpaikalle?
Tutustu tekemiimme lattiaprojekteihin sekä tarinoihin niiden taustalla.

17.10.2017

Musiikkitalon lattiat on tehty sävelille

Helsingin Musiikkitalo avasi monien vuosien suunnittelu- ja rakennusoperaation jälkeen ovensa vuoden 2011 elokuussa. Kun tälle majesteettiselle rakennukselle tarvittiin lattiat, Romanoff Lattiat otti haasteen vastaan. Akustiikka oli Musiikkitalon rakenteiden suunnittelussa keskeisessä roolissa, mikä loi omat haasteensa myös lattioiden valintaan ja asennukseen.

Lue lisää
26.09.2017

Mycoko Espa on kotoisasti chic

Kansainväliseen huippumuotiin erikoistuvan Mycoko-vaateliikkeen perustaja Elina Vihersaari toivoi uuteen huhtikuussa avattuun myymäläänsä ylellisen tyylikästä sisustusta, joka olisi myös lämminhenkinen ja kotoisa. Visiota toteuttamaan hän poimi huipputiimin, johon myös Romanoff Lattiat valittiin mukaan.

Lue lisää
26.09.2017

Suomen suurin remontti

Eduskuntatalon eri kiinteistöjen peruskorjauksia on tehty jo vuodesta 2007. Viimeisenä vuorossa oli itse päärakennus, joka valmistui syksyksi 2017 Suomen itsenäisyyden 100 vuotisjuhliin.

Lue lisää
28.03.2017

Romanoff loi unelmien lattiat Laurin taloihin

Romanoff Lattiat lähti yhteistyökumppaniksi uuteen Laurin Talot -ohjelmaan, joka alkaa huhtikuussa MTV3-kanavalla. Ohjelmassa muusikko Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa upeat taloprojektit Elastiselle, Duudsonien Jarpille ja juontaja Aleksi Valavuorelle ja itselleen. Romanoff Lattiat piti huolen, että jokainen talo sai arvoisensa lattian.

Lue lisää